Wonder – Miranda, imaginea Wonderbra

Wonder – Miranda, imaginea WonderbraFrumoasa Miranda Kerr este noua imagine Wonderbra. Modelul a pus capat contractului sau cu brandul Victoria’s Secret anul trecut, sustinand ca baietelul sau Flynn, in varsta de trei ani, ar fi motivul pentru care ar fi renuntat la a mai colabora cu brandul „ingerasilor”.

„Am prevazut acest lucru inca de cand baietelul meu s-a nascut, iar dupa ce am devenit mama, am realizat ca trebuie sa-mi prioritizez timpul. In momentul acesta chiar nu imi pot permite sa onorez un contract full time”, declara Miranda. Kerr a fost implicata intr-o multime de proiecte in ultimul timp, de la o colectie de portelanuri fine, la cea mai recenta reclama pentru Reebok. Modelul australian in varsta de 30 de ani poate fi admirat in toata splendoarea sa in noua campanie, si adevarul este ca… are cu ce.

Astfel, Miranda calca pe urmele Evei Herzigova, care a aparut in anii ’90 in celebrele reclame Hello Boys. In ultimii ani insa, Wonderbra s-a ferit sa mai utilizeze celebritati pe post de imagine.

 

Text: Ruxandra Raica