World Class International continua extinderea retelei

-0a00056_1_-_Copy2Al 6-lea club din Bucuresti, World Class UPGROUND, aduce cea mai mare sala de forta din Romania. “The new place to be in town” din Fabrica de Glucoza 9-11 este o locatie exclusivista de peste 3.000 de metri patrati, cu un design atractiv si deosebit si o echipa de antrenori nerabdatori sa impartaseasca membrilor sai pasiunea si respectul pentru un corp sanatos si frumos.

Continuand directiile pe care le-a impus in industria fitnessului din Romania, World Class le va oferi clientilor UPGROUND o imbinare perfecta intre activitatile energice precum aerobic, cycling, functional training si partea holistica ce include piscina si o zona de relaxare. Odata cu deschiderea acestui club, World Class a lansat in exclusivitate parteneriatul cu LES MILLS – lider de piata prin conceptul de group fitness la nivel mondial.

Pentru inceput au fost introduse trei concepte – BODYPUMP, BODYCOMBAT, CXWORKS – urmand ca din primavara sa le fie prezentate clientilor World Class si alte programe de training. Clientii UPGROUND se vor antrena cu nume consacrate din industria fitnessului local, precum Anca Bucur, campioana nationala si internationala la fitness si Miss Fitness Universe, dar si instructori internationali de top precum Peter Ambjorn, Richmond Bachia, Per Markussen.

Valoarea totala a proiectului World Class UPGROUND se ridica la peste 2,6 milioane de euro din care peste 600. 000 au fost investiti in echipamentele sportive.

World Class International este unul dintre cele mai mari lanturi de fitness din Europa detinand la ora actuala filiale in peste 14 tari din Europa si Orientul Mijlociu. Romania este cel mai important pion, insumand 8 centre.

 

Text: Alexandra Lupu