wrs dă ritm verii cu o piesă despre dragoste și libertate, la răsărit

wrs dă ritm verii cu o piesă sensibilă, ce are un mesaj de dragoste și libertate, la răsărit. Cu un vibe și un clip care duc imediat cu gândul la plajă, la picioare goale în nisip și secrete care rămân acolo, La răsărit este despre iubire, găsită și împărtășită fără constrângeri și bariere, despre bucuria de a o trăi împreună cu persoana potrivită.

Piesa a fost compusă de Florian Rus și Viky Red, scrisă de Florin Rus și produsă de Viky Red, iar wrs o aduce aproape de public prin stilul lui inconfundabil și o transformă într-o piesă de pus pe repeat

“Sunt foarte bucuros că scot primul meu single în română. Am fost îndrăgostit de piesa asta de la prima ascultare, când Viky Red mi-a arătat varianta demo scrisă de Florian Rus. Am avut senzația că știu cântecul de-o viață și am rezonat instantaneu cu mesajul, trecând în perioada asta prin experiențe similare celor descrise în versuri. Prima parte a clipului conține imagini din arhiva personală, iar a doua este filmată împreună cu directorul meu de imagine preferat, Alexandru Mureșan, cu care iată-mă la a treia colaborare. Îmi doresc ca piesa asta să fie soundtrackul multor săruturi pe malul mării la răsărit”, a declarat wrs.