Yard Sale Serendipity – Reuse & Recycle

afisA3 04 2013Cel mai chic yard sale din oras isi deschide portile la prima editie – haine, pantofi, viniluri, obiecte decorative, carti, ilustrate plus mult ceai si multa scotoceala in cautare de comori demult uitate prin dulapurile altora. Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricarei societati consumeriste. Faci schimb, vinzi la preturi mici sau le dai o alta utilitate lucrurilor de care te-ai plictisit, dar nu vrei sa le arunci.

Astfel, Yard Sale Serendipity in duminica din 10 februarie 2013, de la 10:00 la 18:30, va asteapta sa scotociti in peste 15 dulapuri, cufere, valize pline de minuni care-si asteapta noi proprietari care sa le primeasca in viata lor cu bucurie.

Traim intr-o lume in care colectiile se schimba de cel putin 2 ori pe an, in care dulapurile, debaralele si umerasele noastre gem de haine, de mici obiecte decorative, bijuterii si reviste pe care nu le-am mai atins de cateva luni, poate ani, insa nu le aruncam la gunoi. Hai sa le repunem in circulatie. Sunt doar lucruri care trebuie sa reintre in circuit, sa fie purtate, sa se bucure cineva de ele, sa fie admirate, sa capete un sens.

Deviza este simpla: REUSE & RECYCLE! Cumperi la preturi mici comori de care altii s-au plictisit, nu le mai vin, nu le mai plac sau, pur si simplu, pentru care nu mai au loc. Se intampla duminica, 10 februarie, 10:00-18:30, la Ceainaria Serendipity Tea (langa Gradina Icoanei).

Text: Ruxandra Raica