Yves Rocher a deschis la Timisoara Institutul Vegetal de Frumusete

 Yves Rocher a deschis la Timisoara Institutul Vegetal de FrumuseteYves Rocher a deschis, in luna decembrie 2011, Institutul Vegetal de Frumusete din Timisoara, un spatiu in perfecta armonie, dedicat celei mai placute si mai intense experiente, in legatura directa cu lumea vegetala. 

Institutul Vegetal Yves Rocher este o experienta unica si completa de frumusete si senzorialitate, o paleta variata de tratamente performante, eficiente si accesibile, cu tehnici manuale specifice si rezultate vizibile in legatura directa cu lumea vegetala: o gama larga de tratamente cosmetice adaptate fiecarui tip de ten, tratamente corporale, ingrijirea intensiva a mainilor si picioarelor, machiaj si un concept inedit de epilare satinata, cu produse profesionale Yves Rocher, toate avand la baza tehnici manuale specifice, dezvoltate de cercetatorii Yves Rocher.

 

Yves Rocher detine reteaua nr.1 de Institute Vegetale de Frumusete la nivel european si va invita sa va bucurati de o calatorie inedita, in mijlocul naturii binefacatoare si binevoitoare.

 

Text: Andreea Popescu

decembrie 21st, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate