Zac Efron si Lily Collins formeaza un cuplu?

Zac-Efron-Short-HaircutDe ceva vreme circula anumite zvonuri in presa americana cum ca Zac Efron traieste o frumoasa poveste de dragoste cu nimeni alta decat fiica cantaretului Phil Collins, Lily Collins. Aceste zvonuri au prins viata dupa ce Zac Efron si Lily Collins au fost vazuti intr-un local din Los Angeles incercand sa lase impresia ca nu sunt impreuna, relateaza digitalspy.co.uk.

Desi au incercat sa se fereasca de presa, cei doi au fost fotografiati chiar de Ziua Indragostitilor in timp ce au iesit dintr-un local hollywoodian, dupa ce au luat cina impreuna.

Aparitiile in presa americana si femeile frumoase nu ii sunt straine lui Zac deoarece, dupa ce s-a despartit de Vanessa Hudgens in varsta de 23 de ani, acesta a fost vazut in compania actritelor Teresa Palmer, in varsta de 25 de ani, si chiar la bratul lui Ashley Tisdale, 26 de ani.

Comparativ cu Zac, Lily a mai avut o relatie de scurta durata cu actorul Taylor Lautner, pe care l-a cunoscut in timpul filmarilor pentru thrillerul „Abduction”.

 

Text: Andreea Popescu