Zendaya – noua imagine a genților Valentino

Fosta vedetă Disney, Zendaya, a devenit noua imagine Valentino. Actrița este în ascensiune din punct de vedere profesional, ea reușind să câștige mai multe premii în acest an și având diferite colaborări cu designeri de top.

Noua colaborare a Zendayei a fost anunțată pe pagina de Instagram a casei Valentino. Vedeta de 24 de ani apare în niște imagini desculță, în niște rochii lejere și cu poșetele brand-ului în mână. Designer-ul Pierpaolo Piccioli a explicat de ce a ales-o pe vedeta Zendaya pentru a-și promova noua colecție de genți:

„Motivul pentru care am ales-o pe Zendaya ca noua imagine pentru Valentino este pentru că întruchipează și reprezintă perfect ceea ce este și reprezintă brand-ul Valentino, astăzi. Este o tânără puternică, talentată și ambițioasă din punct de vedere profesional, un reprezentant care scoate în evidență valorile generația ei,” a povestit directorul de creație al casei de modă.

Pe de altă parte și Zendaya este foarte bucuroasă de această nouă colaborare. “Sunt onorată că Valentino a ales să-I fiu imagine reprezentativă. Sunt încântată să încep această minunată colaborare cu Piepaolo și întreaga familie Valentino”, a spus celebritatea Disney într-un interviu.

În ultimii doi ani, actrița a mai fost brand ambassador și pentru Lancome, fiind încă imagine a parfumului “Idole”, lucrează cu Bulgari și a colaborat pentru o colecție cu Tommy Hilfiger. Pe lângă aceste colaborări, vedetei i-a mai crescut capitalul de imagine fiind foarte prezentă în social media, cu ținute foarte bine gândite, mobilizându-și followerșii să meargă să voteze și implicându-se în campania Black Lives Matter.

În acest an, Zendaya a primit premiul Visionary 2020, la Green Carpet Fashion Awards. Ceremonia celebrează egalitatea, incluziunea și sustenabilitatea în modă. Law Roach este cel care are grijă de imaginea ei. Cei doi colaborează foarte bine când vine vorba de alegerile vestimentare.Despre “Euphoria” în care protagonista este Zendaya

“Euphoria” este noul serial american TV cu Zendaya. Seria este pentru adolescenți și a fost creată și scrisă de Sam Levinson. Ea este inspirată din miniseria israeliană cu același nume. “Euforia” urmărește experințele unui grup de elevi de liceu care descoperă viața sexuală, drogurile, prieteniile adevărate, dragostea, își creează propriile identități și au primele dezamăgiri și traume emoționale.

În serialul care rulează pe HBO Max, Zendaya interpretează rolul adolescentei Rue Bennett, o tânără care experimentează emoțiile vârstei și traumele ei. Rolul acesta i-a adus actriței premiul Emmy în luna septembrie. Pentru gala desfășurată online, Zendaya și-a primit premiul online, prin Zoom, îmbrăcată într-o rochie Armani, cu buline și accesorizată cu bijuterii de la Bulgari.

Înainte de a intra pe Zoom, pentru a-și primi trofeul, vedeta a fost prezentată într-o rochie lungă, până la glezne, bicoloră, marca Christopher John Rogers. În partea de sus avea două bretele negre, care cădeau pe umeri, lăsându-i decolteul la vedere, iar partea de jos, fusta, era mov, avea pense lungi care plecau din talie. Accesoriile, lanțul și cerceii, cu pietre mari mov erau de la Bulgari, iar pantofii stiletto de culoare neagră, accesorizați cu pietre, au fost de la Louboutin.