Zodiac floral: iata ce floare esti in functie de ziua nasterii

Fata de zodiacul european si de cel chinezesc care definesc 12 zodii, in zodiacul floral exista doar noua zodii, mai exact noua flori care definesc tot atatea personalitati, in functie de un singur criteriu: ziua de nastere. In cazul in care data de nastere este formata din doua cifre, acestea se vor aduna si se vor reduce la un singur numar incadrat intre 1 si 9. De exemplu, daca te-ai nascut pe 11, vei aduna 1+1=2.

Iata ce inseamna daca visezi flori

Floarea soarelui

Daca te-ai nascut in prima zi din luna sau pe 10, 19 si 28, atunci porti caracteristicile florii soarelui. Iti place libertatea, lumina, adori sa fii in centrul atentiei si te bucuri sa primesti complimente si aprecieri. Esti o persoana plina de energie, vesela si extrem de optimista si cel mai bine te simti atunci cand soarele este pe cer.

Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31

Zile favorabile: duminica si luni

Bujor

Te-ai nascut pe 2, 11, 20, 29? Atunci te poti mandri, caci floarea care te reprezinta este bujorul. Esti o fire pasionala, iubesti cu o intensitate incredibila si pretinzi sa fii asemenea iubita, iti plac povestile de dragoste, te fascineaza dramele si esti capabila sa daruiesti totul persoanei iubite.

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33

Zilele favorabile: duminica, luni si vineri

Papucul Doamnei

Persoanele nascute in zilele 3, 12, 21 si 30 se vor afla sub taina Papucului Doamnei, o floare din specia orhideei, gingasa si fragila, intalnita in nenumarate culori si forme. Nativa acestei zodii florale are o personalitate complexa, este o fire exotica, nonconformista si extrem de atragatoare.

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42

Zilele favorabile: duminca, luni, si vineri

Albastrea

Cei nascuti in zilele de 4, 13, 22 sau 31 au albastreaua ca totem in zodiacul floral. Asemenea plantei delicate de camp, sunt sensibili, fragili si dau dovada de mult devotament, fiind caracterizati de o bunatate nativa. Acesti nativi sunt, cu siguranta, cei mai buni prieteni, te poti baza oricand pe ajutorul lor, sunt capabili de adevarate sacrificii pentru cei dragi si sunt o companie placuta.

Numerele norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29

Zilele favorabile: duminica si luni

Aceste flori sunt comestibile si gustoase. Iata ce retete delicioase se pot prepara!

Iris

Zilele de 5, 14 sau 23 sunt rezervate irisului, o planta sacra, simbol national al Japoniei. Persoanele nascute in aceste date sunt considerate a fi norocoase si cu destin deosebit, fiind caracterizate de o adevarata capacitate de a se adapta in orice mediu si a face fata oricarei situatii.

Numerele norocoase: 1, 10, 19, 28, 30, 38

Zilele favorabile: miercuri si vineri

Mac

Daca te-ai nascut in datele de 6, 15 sau 24, inseamna ca in zodiacul floral esti mac, ceea ce inseamna ca manipularea este a doua ta natura, insa nu este neaparat un atribut negativ, caci asa reusesti sa-i cunosti mai bine pe cei din jurul tau, dar te si ajuti de acestia pentru a evolua si a te dezvolta.

Numerele norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, 30

Zilele favorabile: marti, joi si vineri

Orhidee

Cei nascuti pe data de 7, 16 sau 25 poarta cu sine frumusetea si delicatetea orhideei si, asemeni deosebitei flori, sunt persoane exotice, nobile, extrovertite si reusesc sa-si faca simtita cu usurinta prezenta. Sunt apreciati si aplaudati gratie elegantei si rafinamentului de care dau dovada in toate domeniile vietii.

Numerele norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, 40

Zilele favorabile: duminica si luni

Margareta

Persoanele nascute in data de 8, 17 sau 26 au ca totem floral margareta, ceea ce le ofera calitati deosebite. Nativii sunt sensibili, uneori mult prea naivi, se emotioneaza usor si au tendinta de a acorda incredere mare celor din jurul lor. Sunt persoane sincere si fidele si acelasi lucru asteapta si de la cei apropiati, dand dovada de o mare putere de impunere in fata adversarului.

Numerele norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, 31

Ziua favorabila: sambata

Trandafir

Te-ai nascut pe data de 9, 18 sau 27? Atunci te bucuri de caracteristicile trandafirului, o floare care reprezinta pasiunea, dar si agresivitatea, deopotriva. Nativii dau dovada de o fire impulsiva si o personalitate puternica, fiind capabili sa faca fata cu brio oricarei situatii nou aparute.

Numerele norocoase: 9, 15, 24, 27, 30

Zilele favorabile: marti, joi si vineri

Text: Madalina Manole