Zoe Saldana: „Este sexy sa nu porti sutien”

ZSeventcandid015Zoe Saldana atrage privirile de cate ori apare in public si trebuie sa recunoastem ca are ce arata. Pe mine m-a fermecat rolul Cataleya, din productia „Columbiana”, iar actrita este una dintre cele mai sexy vedete ale momentului. De curand, ea a dezvaluit faptul ca, in momentul in care nu ar mai fi multumita de sanii ei, ar apela la o interventie chirurgicala daca acest lucru ar face-o fericita. Zoe declara ca este fascinata de aceasta parte a corpului si le incurajeaza pe femei sa faca tot ceea ce este necesar pentru a avea cei mai frumosi sani.

„Intr-o zi, cineva mi-a spus: «Cumpara-ti o pereche de sani!». M-am gandit ca are dreptate si i-am multumit. De ce nu, la o adica?”, a afirmat Zoe. In plus, vedeta a completat:  „Este acelasi lucru ca atunci cand un barbat experimenteaza criza varstei mijlocii, cand isi cumpara un Porsche si se intalneste cu o pustoaica de 17 ani. Pot sa-mi cumpar o pereche de sani si sa devin sexy”.

Invitata la talk show-ul  „The Conversation”, Saldana a marturisit ca ii place si considera ca este sexy cand femeile isi dezvelesc sanii, cand nu poarta sutien si le incurajeaza pe toate femeile sa fie mandre cu ceea ce sunt inzestrate.

 

Text: Ruxandra Raica