10 tendințe din 2021 care prezic viitorul modei

Sezonul de toamnă 2021 marchează un an de săptămâni de modă desfășurate cu precădere, virtual. Ce am învățat din 12 luni de vizionare a spectacolelor de pe podiumuri din spatele ecranelor laptopului nostru?

Este mult de digerat și, ca sezon, toamna anului 2021 nu se încheie la fel de succint ca și cele anterioare. Poate că este un lucru bun. Pe măsură ce moda se adaptează pentru a reflecta vremurile noastre, ea trebuie să îmbrățișeze noțiuni de stil mai mici și mai puternice, individual. Asta explică de ce, la fel ca orice altceva acum, atât de multe colecții sunt în total dezacord unul cu celălalt: Arată-ți pielea sau acoper-o!

Bioclin DEO 48H Resist roll on este special conceput pentru perioadele caracterizate de transpirație abundență, în special cea care apare în momentele stresante. 

În urmă cu un an, încercam să prezicem cum va arăta moda anului 2020. După acest sezon, pariurile noastre sunt pe o perioadă de stil personal rebel și o renaștere a subculturilor. Asta ne va oferi ceva de discutat din spatele ecranelor noastre sau chiar mai bine, din nou împreună, în curând.Terapia cu colaj

Designeri precum Gabriela Hearst, Marine Serre și Stuart Vevers de la Coach folosesc resturi de țesături neutilizate pentru a produce paltoane, rochii și tricouri reciclate. Aceste articole de îmbrăcăminte „colajate” nu sunt doar menținute în mod durabil, ci dau din cap către o nouă estetică stylish, care se referă mai puțin la îmbrăcămintea din cap până în picioare și mai mult la exprimarea personală prin stil.

Viața este un cabaret – Îmbracă-te pentru ea!

O strălucire clocotitoare se dezvoltă în toată Europa, sugerând un aspect de reapariție a acestui curent care este fabulos, dar cu un switch. Miuccia Prada și Raf Simons și-au plasat pariurile pe paiete, în timp ce Dries Van Noten aduce înapoi volume de tafta și un pic slipici. Tinsel la Rokh și proporțiile suprarealiste la Marni completează tendința, promițând o scenă vampish.

Piese dintr-o singură bucată

Ce nu poate face o salopetă? În mâinile lui Tom Ford și LaQuan Smith, este cea mai sexy și mai fashion îmbrăcăminte din jur. Yuhan Wang, Ottolinger și Maisie Wilen au construit piese unice, în timp notele de balet din colecția lui Erdem pare perfectă pentru o săptămână de relaxare. Indiferent de gustul tău, există o salopetă din toamna anului 2021 care se potrivește stilului tău de viață.

Pliuri, te rog

Costumele clasice din ultimele sezoane s-au transformat în seturi de fuste plisate. Opțiunile de la 3.1 Phillip Lim, Plan C și Schiaparelli sunt stilate și foarte potrivite pentru viața de birou, dacă ar reveni vreodată, în timp ce Chopova Lowena, Collina Strada și Arthur Arbesser oferă un aspect mai îndrăzneț.

Logouri cu gust

Mania logo-ului care atrage atenția scade din atenția fashionistelor, dar brandingul este încă un joc important. Donatella Versace și-a imaginat un nou tip de logo o imprimare completă pentru colecția sa din toamna anului 2021, separările simple ale lui Givenchy au fost cusute cu G interblocate, iar Kim Jones a reînviat un logo FF de arhivă pe slipuri și ciorapi la Fendi.

Pop Princesses

Nostalgia milenară a atins un nou apogeu, readucând în atenția noastră stiluri îndrăznețe. Blumarine, Conner Ives, Alyx și Roberto Cavalli aduc nostalgia anilor 2000 sub formă de mini-rochii pastelate, diademe de cristal și alte accesorii care ar putea transforma pe oricine în Britney, Xtina, Mariah sau echivalentelor lor din anul 2020 Dua Lipa și Rina Sawayama.

Wrap Party

Cine spune că o pătură nu este o îmbrăcăminte? Șalurile lui Jonathan Anderson fac cu siguranță o dublă datorie. Poncho-urile și pelerinele au revenit la Gabriela Hearst, Alberta Ferretti și Missoni. Stella Jean, la rândul ei, a colaborat cu Organizația pentru Agricultură a Organizației Națiunilor Unite pentru a angaja meșteșugari care îi făceau țesături pitorești.

Echipament de ski

Natura a fost o amânare pentru mulți în timpul pandemiei. Până la succesele de iarnă viitoare, vom exprima dorința de a ieși afară pe pârtii. Atât Miu Miu, cât și Thom Browne și-au pus în scenă spectacolele pe vârfurile munților, cu puffere și accesorii pe măsură, în timp ce Givenchy, Christian Dior și Chanel au oferit tricotaje și tricoturi Fair Isle care ar fi potrivite după ski.

Forme geometrice

Formele bulboase, asemănătoare cu bulele, au început să fie tendință în blocaje. Pentru toamna anului 2021, silueta a trecut la forme ovoide mai pompate, cu accent pe șolduri și coapse. Atât feminine, cât și protectoare, acest nou trend oferă confort.

Blugi pentru perioadele stresante

Pantalonii de trening nu sunt pentru totdeauna. Blugii slouchy, cu picioare largi, au apărut ca un aspect cheie pentru prezentarea de la Balenciaga, Y / Project și la viitoarea etichetă londoneză Jawara Alleyne. Ia  în considerare aceste pantaloni confortabili și durabili, ideali pentru viața noastră post-pandemică.

text: Iulia Mirică

Foto: www.vogue.com/