20 de ani de muzica buna alaturi de Roton

20 de ani de muzica buna alaturi de RotonUna dintre cele mai cunoscute case de discuri din Romania a implinit 20 de ani de la lansare, motiv pentru care s-au adunat toti artistii sa ii sarbatoreasca cum stiu ei mai bine, prin muzica si distractie. Lansat in 1994, casa de discuri Roton a lansat pe piata din Romania si intreaga lume nume cunoscute in muzica care, de 20 ani, ne incanta cu piesele lor.

 

 Slagare vechi, hituri noi

Organizatorii au pregatit cateva surprize frumoase pentru cei prezenti, astfel ca pe scena au urcat rand pe rand Pact, Mircea Vintila, Antonia, Fly Project, Alex Velea,Smiley si Crbl sau Florin Chilian care au incantat publicul cu primele piese cu care au aparut la Roton. Surpriza serii a fost Smiley, care, dupa o perioada indelungata a cantat live alaturi de CRBL primul lor hit „Oare stii”. Acela a fost momentul in care toti au scos telefoanele si au filmat scena ce probabil nu va mai fi repetata curand.

 

Bautura multa si prieteni dragi

Petrecerile caselor de discuri sunt prilej bun pentru artisti sa se intalneasca, sa mai discute o colaborare sau pur si simplu sa se distreze. Organizatorii le-au pus la dispozitie bautura de toate genurile, gustarile nu au lipsit din meniu, iar spre finalul serii in loc de tort, invitatii s-au delectat cu prajituri.

 

Muzica buna, invitati pe masura

Petrecerea a avut loc la Palatul Bragadiru, si la cati invitati au fost, nici macar sala imensa de acolo nu a fost incapatoare, dar asta nu a reprezentat o problema pentru artistii care au preferat sa stea si pe holul salii unde era mai racoare si unde puteai conversa. A fost un eveniment reusit unde m-am intalnit cu multi artisti dragi, am petrecut si am sarbatorit casa de discuri Roton la 20 de ani. La multi ani Roton!Sa ne vedem si la petrecerea aniversara de 50 de ani!

 

Text: Andreea Maria Varlan