3 trucuri pentru a-ţi mări buzele

Încearcă şi tu aceste trei trucuri de înfrumuseţare, pentru a da senzaţia de volum buzelor tale. Ştim, acidul hialuronic poate fi o soluţie, însă dacă nu doreşti intervenţii chirurgicale de nici un fel, mai ales la nivelul feţei, ci doar să creezi impresia de buze mari doar din machiaj, uite cum poţi face asta!


Rujul sau gloss-ul cu ardei iute

 

Poţi achiziţiona un astfel de gloss din orice magazin care vinde produse cosmetice. Bineînţeles că efectul acestor produse o să fie unul natural şi plăcut privirii, însă nu va arăta deloc precum buzele injectate. Buzele se vor inflama doar puţin, din cauza micilor înţepături pe care le vei simţi, creând astfel un look foarte natural şi firesc.

Creionul

Majoritatea make-up artiştilor se folosesc de acest truc, iar acest lucru îl poţi face şi tu acasă. Alege un creion cu o nuanţă mai închisă decât culoarea buzelor tale. El se aplică cu unul, doi milimetri peste conturul natural şi se trag câteva linii verticale care vor fi acoperite cu rujul dat deasupra. Fii atentă ca acest contur să unească colţurile gurii pentru a crea efectul scontat.

Lacul incolor pentru buze

Fiind una dintre cele mai noi invenţii în materie de produse cosmetice, lacul translucid este cumva intermediar rujului şi gloss-ului. Se aplică uşor, cu periuţa specială, acoperă uniform şi nu curge peste conturul buzelor. Producătorii susţin că produsul are o rezistenţă îndelungată, spre deosebire de ruj sau gloss, şi că astfel, oferă mai mult timp volum buzelor.

Text: Bettina Cristea

Photo: Freepik