5 rujuri roşii pe care le poţi purta la diferite ocazii

Rujul roşu este de departe cel mai senzual şi feminin dintre toate nuanţele de lipsticks. El se potriveşte atât la ieşirea cu fetele, dar şi la un prim date sau la ocazii speciale. Iată cele mai apreciate nuanțe de ruj roșu, ideale pentru diferite ocazii speciale. 

Farmaciștii Catena recomandă balsamul reparator pentru buze de la Rilastil din gama RIPARATRICE, un tratament emolient și reparator cu acțiune intensivă de reparare și emoliere pentru buzele foarte uscate și crăpate.Bomba sexy

Atrage toate privirile combinând nuanţa de ruj roşu aprins şi cu un machiaj smokey în jurul ochilor.

Look de zeiţă

Îţi doreşti ceva mai glam pentru această noapte? Alege un look de zeiţă alăturând un ruj roşu cu fard de pleoape auriu.

Retro style

Te pasionează stilul pin-up şi mereu ţi-au placut look-ul femeilor din perioada anilor ’40 – ’50. Cu un cat eye, un ruj roşu şi o aluniţă în colţul gurii vei arăta ca din acea perioadă şi vei fi cea mai senzuală de la eveniment.

Farmaciștii Catena recomandă Balsamul de buze Natural Classic de la Genera , realizat dintr-o combinație perfectă de uleiuri vegetale și ceară care asigură frumusețea și sănătatea buzelor.

Sexy, dar subtil, rujuri roșii

Pentru un look natural, dar de efect, foloseşte gene false şi un ruj roşu. Oferă prospeţime chipului cu un highlighter.

Dramatic look cu rujuri burgundy

Dacă mergi la o petrecere cu tematică, fii îndrăzneaţă încercând un look dramatic. Îl poţi realiza cu ajutorul unui eyeliner şi cu un roşu de culoarea burgundy.

Indiferent de alegerea ta, nu uita să foloseşti un fond de ten cât mai apropiat nuanţei tale de piele din zona gâtului, un rimel negru şi un bronzer sau un blush delicat.

Sursa foto: Unsplash, Freepik, Pinterest