5 intrebari pe care nu ar trebui niciodata sa i le pui unui barbat

5-intrebari-pe-care-nu-ar-trebui-niciodata-sa-i-le-pui-unui-barbat-1_resultLa fel cum exista intrebari pe care niciodata nu ar fi indicat sa i le pui unei femei, asa exista si intrebari pe care nu trebuie sa i le adresezi unui barbat din simplul motiv ca poate nu esti pregatita sa auzi raspunsul, cu atat mai mult cu cat femeile sunt experte in rastalmacirea vorbelor si extragerea lor din context. Iata ce nu ar trebui sa-ti intrebi partenerul niciodata!Sunt grasa?

Ei bine, aceasta intrebare este strict interzisa. De ce? Pentru ca niciunul din raspunsuri nu te va multumi pe deplin. Daca iti va spune ca nu, cu toate ca tu stii ca ai pus cateva kilograme in plus, vei incepe sa nu-i mai acorzi toata increderea ta si-l vei acuza ca te minte. Pe de alta parte, daca-ti va spune, chiar si cu zambetul pe buze si privirea blanda, ca da, te-ai cam ingrasat putin, tu vei exploda de nervi si vei gandi ca nu te mai iubeste la fel ca inainte. Deci, de ce sa-i pui o intrebare careia ii vei descoperi raspunsul doar daca te vei uita in oglinda sau te vei urca pe cantar?

Eu sau mama ta?

Este un subiect delicat si preferabil ar fi sa nu-l atingeti niciodata. Mama este pentru majoritatea barbatilor un ideal absolut din toate punctele de vedere. Cu toate ca pentru tine ramane tot soacra, ar fi bine sa nu o critici prea mult in fata lui − in caz contrar, certurile si scandalurile vor fi inevitabile. Daca ai o discutie mai aprinsa cu mama partenerului tau, incearca sa rezolvi situatia cu cat mai multa diplomatie si in niciun caz nu-l pune vreodata sa aleaga intre tine si mama lui. Chiar daca dreptatea este de partea ta, nu uita ca sangele apa nu se face.

Ti se pare frumoasa prietena mea?

Si aceasta este o intrebare interzisa, caci orice raspuns vrei primi, semnele de intrebare se vor ridica si tu nu vei fi multumita. Daca va raspunde afirmativ, gelozia s-ar putea sa te macine o buna perioada de timp, fapt ce poate afecta nu doar relatia voastra, dar si atitudinea pe care o ai fata de prietena ta care, cu siguranta, nu are nicio vina. Daca, din contra, o considera total neatragatoare si, in plus, o mai si critica in anumite privinte, s-ar putea, din nou, sa te deranjeze atitudinea, avand in vedere ca tu ai o parere foarte buna despre ea si o vorba din popor spune ca cine se aseamana se aduna.

Sunt mai buna ca fosta?5-intrebari-pe-care-nu-ar-trebui-niciodata-sa-i-le-pui-unui-barbat-2_result

Tu ce crezi? Din moment ce nu mai este cu ea si te-a ales pe tine, inseamna ca esti mai buna ca fosta lui iubita. Cu siguranta insa, exista domenii in care fiecare exceleaza si este posibil ca la anumite capitole ea sa fi fost mai buna ca tine, insa nu te ingrijora: si tu esti AS la altele. Deci, nu-i pune aceasta intrebare, caci il vei forta sa-ti raspunda exact ceea ce vrei tu sa auzi, astfel incat sa evite un scandal. Recomandarea noastra este sa faci tot posibilul sa fii cat mai buna, nu neaparat pentru el, ci pentru tine! Evolutia aduce cu sine satisfactie.

Daca mor, tu ce faci?

Pe cat pare de sinistra si de absurda intrebarea, iata ca este una dintre cele mai comune intrebari pe care femeile le adreseaza partenerilor din dorinta de a le testa sentimentele si de a-i forta sa ofere o dovada de iubire. Femeile pun aceasta intrebare pentru ca asteapta raspunsul acela din filmele siropoase de dragoste. Ei bine, nu-l intreba asa ceva, caci raspunsul sau va fi exact pe masura asteptarilor tale. Crezi ca exista un barbat care sa-ti raspunda senin „Pot supravietui fara tine!” si apoi sa se astepte la o continuare roz?

Text: Madalina Manole