5 tipuri de femei care atrag barbatii

1Cand vine vorba de femeia ideala, iata ca si barbatii au o lista imaginara in care sunt schitate cele mai importante caracteristici de personalitate si trasaturi fizice pe care doresc sa le intalneasca la partenera. Cu toate ca, de cele mai multe ori, se lasa atrasi doar de frumusetea fizica si uita sa analizeze si celelalte aspecte, exista si situatii in care barbatii au o slabiciune pentru o anumita femeie doar pentru ca se incadreaza intr-o tipologie preferata de ei. Asadar, iata care sunt cele mai dorite 5 tipuri de femei care atrag barbatii.Femeia sofisticata

Femeia sofisticata este, de obicei, preferata de barbatii care doresc sa se mandreasca cu partenera lor. Acest tip de femeie este mereu in centrul atentiei, are un stil vestimentar elegant, gusturi rafinate, este amuzanta si spontana si se face placuta de toti, motiv pentru care orice barbat se va simti invidiat in prezenta ei.

Femeia independenta

Genul de femeie independenta este preferata de barbatii carora le place libertatea financiara si autonomia. Cu alte cuvinte, nu suporta ca partenera sa fie dependenta financiar sau sentimental de ei. Pot investi sentimente frumoase intr-o astfel de relatie, dar nu vor sa se transforme in „ingrijitori”. Femeia independenta este femeia care se poate descurca singura in orice situatie si care nu apeleaza la ajutorul partenerului atunci cand ramane in pana cu masina.

Femeia de casa

Gospodina este femeia preferata de barbatii traditionalisti, crescuti cu principii vechi si neadaptati la evolutia societatii. De asemenea, barbatii care provin din familii dezmembrate sau care au fost extrem de atasati de mama pot prefera o femeie de casa. Acest tip de femeie este, de obicei, supusa, nepretentioasa si cu latura afectiva puternic dezvoltata.

Femeia sportiva

Acele femei care-si petrec jumatate din timp la sala de sport si cealalta jumatate de timp o dedica infrumusetarii sunt femei caracterizate de o oarecare doza de egoism si narcisism. Insa iata ca sunt si barbati atrasi extrem de mult de acest tipar. De ce? Pentru ca au exact acelasi stil de viata, iar pentru ei partenera este un trofeu cu care se mandresc ori de cate ori au ocazia. In plus, sunt atrasi de femeile cu trasaturi de comportament masculine si nu pot supravietui langa o femeie „neajutorata”. Cuplul acesta beneficiaza de experiente sexuale intense, fapt ce-i uneste mai mult decat orele petrecute impreuna la sala de sport si fitness.

Femeia sociabila

Femeile care au o viata sociala activa, care frecventeaza cluburile, ies in oras zilnic si cauta orice pretext pentru a se distra sunt preferate de barbatii care nu-si doresc o relatie serioasa. Acest tip de femeie nu cauta sa fie subjugata, nu suporta rutina unei relatii, este interesata sa cunoasca oameni si locuri noi, prefera vacantele lungi si exotice si cauta parteneri pe masura. Pentru ea, experientele noi sunt adevarate provocari din care-si ia doza de energie necesara. Barbatii sunt atrasi de aceasta categorie tocmai fiindca nu trebuie sa se implice emotional.

Text: Madalina Manole