Tipuri de femei de care fug barbatii

Tipuri de femeiSe vorbeste mai tot timpul despre tipurile de barbati de care fug femeile, dar mai putin despre modelele de femei de care fug barbatii. Stim care sunt optiunile in materie de barbati, dar le cunoastem mai putin pe cele in materie de femei. Asa ca ne-am hotarat sa venim in ajutorul tau si sa intocmim o lista cu tipurile de femei de care se feresc barbatii, ca nu cumva sa ai vreo surpriza.Bossy pants

Tipul de femeie bossy pants are in ADN-ul ei acel instinct de a lua toate deciziile fara a se consulta cu partenerul. Ea conduce relatia cu o mana de fier, moment in care apare acea senzatie ca relatia de cuplu devine precum o relatie de munca – un manager si un subordonat. Incearca sa controleze barbatul in toate privintele, in relatiile cu parintii, cu prietenii etc. Barbatii detesta acest tip de femeie, probabil ca vor sta intr-o astfel de relatie o scurta perioada de timp, dar vor renunta cand vor realiza ca relatia se poate transforma intr-una bolnavicioasa.

Suspicios de geloasa

Femeia suspicios de geloasa este cea care a suferit in trecut de nenumarate ori, care „s-a ars” o data si care sta tot timpul ca pe ace. Orice gest ar face barbatul de langa ea, ei i se pare tot timpul ca este mintita. Cand un barbat intalneste o astfel de femeie o vede, cu siguranta, ca pe o amenintare. Iar femeia, pe de alta parte, incearca sa se asigure ca barbatul din fata ei nu seamana cu cei pe care i-a intalnit anterior.

Traiesc doar pentru tine

Cand va intalni pentru prima data o astfel de femeie, un barbat se va simti flatat. Faptul ca femeia i se va darui in totalitate, va dori sa faca toate lucrurile impreuna si va sta, practic „agatata” de gatul lui nu-l vor face pe barbat decat sa se indeparteze. Fiecare femeie trebuie sa se preocupe si de alte lucruri, de propriile obiective si nu doar sa stea acasa si sa-l astepte pe barbat in fata usii.

Tipul de femeie mamoasa

Nu exista doar barbati mamosi, ci si femei mamoase. Sunt cele care au pe speed dial numarul de telefon al mamei si care nu pot lua nicio decizie fara a se consulta cu ea. La prima vedere poate parea o femeie foarte apropiata de familia ei, dar la un moment dat barbatului i se va parea prea mult. Nicio femeie nu ar trebui sa ceara permisiunea mamei atunci cand vine vorba despre deciziile personale. Nimeni nu spune ca nu trebuie sa o consulti, dar toate cu masura.

Calculator caloric

Femeia preocupata tot timpul de caloriile din farfurie, de ceea ce mananca, cea care tine tot timpul dieta si care se gandeste de mai multe ori inainte de a alege restaurantul la care sa iasa, poate deveni sacaitoare. Ea incearca sa-l convinga pe barbat sa o urmeze in deciziile alimentare. Pe de-o parte este un lucru bun deoarece barbatul se poate mentine in forma, insa pe de alta parte el poate ajunge sa ia masa singur.

Albinuta de birou

Femeile care sunt mai tot timpul preocupate de munca de la birou, care nu se pot detasa de taskuri si care isi verifica e-mailul tot timpul s-ar putea sa neglijeze partenerul de cuplu. Nimeni nu spune ca nu trebuie sa te preocupi de cariera, dar timpul petrecut in doi trebuie sa fie timp de calitate. Nu te incuia in birou si nu-l neglija, pentru ca relatia se poate incheia chiar inainte de a incepe.

Cicalitoarea

Femeia cicalitoare este cea careia nu-i mai tace gura, cea care are tot timpul ceva de comentat, de obiectat. Nu-i plac prietenii partenerului, nu ii place cum gateste posibilia viitoare mama-soacra etc. Pe scurt… nu-i place nimic din ceea ce face barabtul. Daca la inceput va accepta toate aceste, sa le spunem aprecieri, cu timpul barbatul se va plictisi si va refuza sa mai asculte vorbe-n vant.

Text: Ruxandra Dumitrescu