7 cadouri pentru cea mai pretențioasă prietenă

Știm… cu toate avem o prietenă greu de mulțumit. E greu să-i găsești cadoul perfect fără să strâmbe un pic din nas. Pentru că ea, de obicei, își face singură cadouri exclusiviste, va trebui să te ridici la nivelul așteptărilor ei. E greu să-i alegi rochia sau bluza perfectă, însă din lista de mai jos sigur o va bucura ceva, mai ales că sunt cadouri care se potrivesc oricărei femei.Ochelari de soare Gucci

Acești ochelari de soare Gucci multicolor (disponibili pe store-ul la Saks Off 5th) sunt o combinație între moda old-school și trendul new-school – gândiți-vă la ei ca la o pereche pe care ar purta-o Holly Golightly a zilelor noastre.

Whisky Crown Royal Deluxe

Whisky-ul a fost creat ca un cadou pentru regele George VI-lea și Regina Elisabeta, pentru a marca turneul lor din Canada, din 1939. Băutura este sofisticată, datorită rădăcinilor regale pe care le are, dar și a ambalajului, care este mov, impunător, cu sigla coroanei, iar sticla vine îmbrăcată într-un săculeț din  catifea mov. Mai mult, ambalajul poate fi personalizat cu numele celui care primește băutura. Whisky-ul are o puternică aromă de stejar și cremă de vanilie.

Lumină pentru Zoom-uri în telemuncă

Lumina este foarte importantă atunci când facem o fotografie, selfie sau video. Lumina atașată la camera poate îmbunătăți considerabil imaginea unui video, iar cea propusă de noi nici nu aglomerează spațiul de lucru, pentru că se atașează la laptop. Modelul foarte compact se prinde de laptop, deasupra obiectvului de la cameră, cu ajutorul unei ventuze. Lumina poate fi reglată în funcție de cât de puternică se dorește și i se poate schimba culoarea, pentru un control de calitate profesională.

Poșeta Mini Maestra

Concepută de femei pentru femeile de business, geanta de lux funcțională și foarte elegantă este realizată manual, din piele toscană. Designul versatil al poșetei care se poate purta și ca ghiozdan, geanta de umăr sau tote, are șapte buzunare interioare și se găsește în toate nuanțele. Priyanka Chopra este una dintre fanele acestui model de geantă.

Termosul Avana

Hidratează-te și menține-ți pielea întinsă. La fel și prietena ta. Această sticlă fashion, din oțel inoxidabil cu izolație triplă, te face să nu sari peste pauzele de apă. Exteriorul lucios, cu o deschidere convertibilă, care oferă opțiunea de a bea și printr-un pai încorporat, este o opțiune de cadou foarte chic pentru cea mai bună prietenă.

Trolerul Tumi

Chiar și cel mai expert ambalator se luptă cu organizarea atunci când trebuie să plece la drum. Pentru a menține toate lucrurile la locul lor în timpul transferului, s-a inventat trolerul compartimentat. Fă și tu cunoștință cu acest dulap pe roți, argintiu. La exterior este îmbrăcat în aluminiu, ceea ce îi conferă protecție și siguranță la transfer. Valiza pe roți este foarte elegantă, iar în interior este compartimentată, astfel încât toate articolele vestimentare, accesoriile, produsele de îngrijire și încălțămintea să nu se amestece între ele.

Șalul Beechwood

Șalul elegant adaugă stil oricărei ținute, indiferent că este purtat pe spate, ca să țină de cald, la gât ca fular sau pe un singur umăr. Mai mult, produsul este fabricat dintr-un material natural, antimicrobian, o alternativă a cașmirului, care se numește Beechwood. Acesta se poate spăla cu ușurință la mașina de spălat, fără să se deocoloreze sau să se scămoșeze.

Photo: Harper’s Bazaar