10 lucruri să le faci doar cu cea mai bună prietenă

cea mai bună prietenă

Cea mai bună prietenă este mereu acolo pentru tine, împărtășeşte toate momentele de amuzament sau tristeţe cu tine și, în final, te ajută să te maturizezi.

Prietenele sunt unul dintre cele mai prețioase daruri ale vieții. Mai ales pentru că ele există doar pentru a fi alături de tine şi pentru că doar alături de ele poţi fi tu însăţi! Dar dacă ne iubim atât de mult prietenele, este și pentru lucrurile stupide pe care ne place să le facem împreună și pe care ni le permitem doar cu ele … Dovada în 10 exemple.

1 / Vorbiţi despre epilarea pentru bikini. Cu cine altcineva de pe acest pământ putem împărtăși marea problemă existențială a fetelor, și anume ceara, aparatul de ras sau epilatorul electric? Hmm?

2 / Urmăriţi filme pe care ţi-e şi ruşine să mărturiseşti că-ţi  plac. Bărbaţi “sexy”,  scenarii lacrimogene, …. Chiar și singure acasă, ne-ar fi rușine. Dar cu prietenele noastre, nu știm de ce, dar este posibil şi nici vorbă de jenă, ci doar de foarte multă distracţie!

3 / Participați la conversații despre obiceirui şi reacţii jenante. Vă oferiţi una alteia sfaturi despre cum să faceţi mai puțin zgomot la toaletă atunci când sunteți la iubiţii voştri acasă, discutaţi despre probleme de constipație cronică sau cistită (sau chiar despre infecția vaginală cu tricomonas!)… În general genul de discuții pe care nu le purtăm cu colegii noștri. la aparatul de cafea …

4 / Cântaţi melodii de modă veche sau genuri de muzică pe care vă este jenă să mărturisiţi în public că nu vă sunt deloc străine….

5 / Cu cele mai bune prietene vă puteţi asuma şi cele mai întunecate laturi ale personalităţii fiecăreia. Cu ele puteţi vorbi despre cele mia jenante poveşti cu cei mai nepotriviţi iubiţi, despre anxietăți stupide (oare ni se vede linia bikinilor din rochia de vară?), despre nervii din senin  (ele ne iartă), … despre orice!

6 / În prezenţa lor puteţi dormi în chiloți urâți cu găuri, sau în cea mai lăbărţată pijama!

7 / Doar cu ea  la masa poţi mânca fără limită. O felie imensă de cheesecake pentru a însoți ciocolata pentru gustarea de după-amiază și să termini cu un vraf de dulciuri? Nuuuu … nu ai îndrăzni niciodată în prezenţa altcuiva! Cu excepția celei mai bune prietene … pentru că și ele fac la fel! Da!

8 / Poţi să mergi la baie fără să vrei să dispari apoi de pe plată doar pentru că ai dat drumul unui “vânt” sonor. Da, li se întâmplă tuturor și ele știu! În cel mai rău caz, le auzi râzând de cealaltă parte a ușii.

Foto Shutterstock