8 idei de cadouri pe care să le faci de Valentine’s Day

Chiar dacă nu sunteţi fani ai Valentine’s Day-ului şi poate nici ai Dragobetelui, totuşi au mai rămas câteva zile până la Ziua Îndrăgostiţilor şi ar trebui să te gândeşti la ce cadou să-i faci partenerului tău, pentru ca această sărbătoare să nu treacă neobservată.

E important ca, măcar o dată pe an, să vă bucuraţi de momente romantice în doi. Astfel de sărbători şi atenţii romantice consolidează relaţia de cuplu. Dacă nu v-aţi făcut planuri să plecaţi în niciuna dintre destinaţiile propuse de noi, puteţi sărbători această zi şi acasă, doar voi doi.Cadouri pentru el de Valentine’s Day

Pe lângă clasicele cadouri: fotografie cu voi doi, înrămată, lenjerie intimă, cămaşă, băutură fină sau trabuc scump, am făcut o selecţie de cadouri “altfel” pe care i le poţi dărui, în această zi:

  1. Încălzitorul placat cu argint, pentru băutorii de cognac, îl poţi achiziţiona de aici.
  2. Partenerul tău este pasionat de gătit? Pe lângă setul de cuţite profi sau şorţul Masterchef, poţi să-i personalizezi partenerului tocătorul sau un set de farfurii, ca aici
  3. O altă idee inedită de cadou poate fi brelocul de chei pentru cupluri. Acesta este de argint şi poate fi gravat pe site-ul acesta.
  4. Ştim că bărbaţii sunt pasionaţi de gadgeturi, aşa că poţi opta pentru o mini-boxă portabilă, din tulpini de grâu, ca vocea ta să răsune mai frumos când îl suni. Ea poate fi cumpărată de aici.
  5. O pătură cu mâneci, pentru amândoi este exact ce vă lipseşte atunci când vă uitaţi la un film bun şi mâncaţi popcorn.
  6. Setul de cărţi de joc, gold poate fi cumpărat de pe următorul site. Este cadoul cu care sigur se va mândri în faţa prietenilor şi va menţiona că îl are de la tine.
  7. Un organizator de baie poate fi o soluţie foarte bună pentru amândoi, dar în special pentru tine, că nu trebuie să mai aduni lucrurile în urma lui.
  8. Dacă vă plac joculeţele în cuplu, alegeţi un boardgame de reîmprospătare a vieţii amoroase. 

Nu uita să citeşti mai multe despre îmbunătăţirea relaţiei sexuale în cuplu!

Cunoscută ca Ziua Sfântului Valentin, Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită anual pe 14 februarie de către occidentali. Chiar dacă în Statele Unite ale Americii sărbătoare are vechime, românii au îmbrăţişat ideea de a celebra această zi în urmă cu câţiva ani.

Text: Bettina Cristea