Acces gratuit la concert Amadeus, de 1 IUNIE: unde are loc evenimentul?

Cele patru artiste din trupa Amadeus vor sustine in seara zilei de 1 iunie un concert special, alaturi de colegii din band, pe una din cele mai frumoase terase la inaltime din Bucuresti.

Incepand cu ora 22.00, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Laura Lazarescu vor canta atat la instrumente, cat si vocal, in cadrul unui spectacol pentru publicul prezent pe acoperisul Promenada Mall, acompaniate de Xenti Runceanu si Radu Moldovan.

Nu va fi vorba de un concert cu muzica clasica ci, din contra, de o reprezentantie energica, cu piese ritmate, unele interpretate inclusiv vocal, de cele patru artiste si de colegii de band. Din repertoriu vor face parte piese precum Derniere Danse, Fericirea are chipul tau, Unstoppable, November Rain, Neh Nah Nah, Smooth Criminal etc. Accesul la concert este gratuit.

Amadeus este cea mai longeviva trupa feminina din industria muzicii autohtone, formatie cu mare succes international in acest moment, datorita seriei de concerte sustinute in toate colturile lumii. Acest tip de spectacol, cum va fi si cel din 1 iunie, a fost lansat de Amadeus in urma cu doi ani si jumatate si se bucura de mare succes atat in Romania, cat si peste hotare.

Cea mai spectaculoasa varianta a show-ului include un ecran LED gigant pe scena, cu proiectii grafice 3D, jocuri de lumini si electe sspeciale precum gheata carbonica.

Text: Oana Baltoc