Vezi ţinutele în tendinţe în 2021

Odată cu sfârșitul anului 2020 (în sfârșit, nu ?!), este timpul să ne bucurăm de un nou an plin de posibilități – și, bineînțeles, noile tendințe de modă care vin odată cu acesta. Vorbesc despre materiale și printuri metalice-argintii strălucitoare, tonuri neon strălucitoare, bluze și sutiene demne de investiție și multe altele. Pe podiumuri existau atât de multe tendințe superbe dintre care să alegi, dar am selectat câteva dintre cele pe care le vom vedea în lunile mai calde de primăvară (altcineva deja obosit de frig?) Sau să începeți să purtați acum, dacă vremea ne permite.

Știu că majoritatea dintre noi am purtat mai mult pijamale și haine confortabile, dar uneori îmbrăcăminte ajută să dea o aparență de normalitate în aceste timpuri. Deci, dacă dorești o evadare, iată cele mai frumoase tendințe de modă 2021.

 Indiferent dacă intenționezi să îți păstrezi aspectul casual sau să te exprimi diferit, există trend aici care îți va plăcea. Și dacă ești în căutarea unor accesorii pe care să le porți cu ținutele în acest an, verifică toate tendințele de bijuterii de primăvară, pantofi și genți pentru a completa outfitul.Silvery Metallics

În 2021, cu cât este mai strălucitoare ținuta, cu atât mai bine.

Denim supradimensionat

Spune la revedere blugilor tăi skinny (dacă nu ai făcut-o deja), pentru că anul acesta este vorba despre blugi largi.

Neon îndrăzneț

Aceste nuanțe sălbatice vin în fiecare primăvară, așa că îmbracă-te în câteva culori neon, precum roz, verde și albastru. Vei fi cu siguranță în centrul atenției în aceste nuanțe.

Gulere statement

Gulerele statement  sunt modalitatea perfectă de a da un plus unei cămăși simple. Decolteul tău nu a arătat niciodată atât de elegant!

Extrem de transparent

Există o modalitate de a face ca această tendință să funcționeze și ziua sau noapte, promit. Este vorba despre straturi!

Tricoturi

Rochiile tricotate nu sunt nimic nou, dar în 2021 au răsuciri speciale, cum ar fi textura cu nervuri și țesătura pointelle.

Pantalonii de trening fancy

Ai purtat pantalonii de trening de ceva vreme, iar în acest sezon erau pe toate podiumurile. De la stiluri din mătase la modele răcoroase, vei dori cu adevărat să îi porți și anul acesta.

Decupaje statement

Dacă vrei să arăți mai puțină piele sau mai multă- aceasta este tendința pentru tine.

Topuri- sutien

De la stiluri de mătase și tricot la stiluri imprimate, gândește-te la un sutien ca la cea mai nouă piesă de investiții.

Volum extrem

Puffs! Volane! Acțiune!

Text: Iulia mirică

Sursă Foto: www.cosmopolitan.com