Actorii din Moonlight, in lenjerie intima pentru noua campanie Calvin Klein. Imaginile sunt de-a dreptul impresionante

Se pare ca actorii din pelicula Moonlight, film declarat castigator la trei categorii, printre care si categoria „Cel mai bun film”, in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, ce a avut loc in data de 26 februarie, se vor bucura de lumina reflectoarelor mult timp de aici inainte. Mahershala Ali, Ashton Sanders, Trevante Rhodes si Alex Hibbert sunt noile vedete ale campaniei Calvin Klein pentru lenjerie intima si, credeti-ne pe cuvant, ca stralucesc in toate sensurile cuvantului. Dupa ce au scris istorie la cea de-a 89-a editie a Oscarurilor, caci intamplarea a facut ca prezentatorul sa anunte gresit castigatorii si echipa La La Land sa urce pe scena pentru a-si ridica premiul in locul celei de la Moonlight, iata ca, la doar o zi departare, ne bucura privirea cu fotografii spectaculoase in ipostaze de-a dreptul incitante.Mahershala Ali, primul musulman castigator al unui Oscar

Se pare ca actorul de culoare, Muhershala Ali,  a avut o stea norocoasa care l-a insotit in tot acest timp, caci a devenit primul musulman nominalizat la un premiu Oscar si, totodata, primul musulman din istorie care a castigat un trofeu Oscar, fiind premiat la categoria „Cel mai bun actor in rol secundar”. Cu siguranta, deloc intamplator, actorii au purtat la decernarea premiilor tinute create de celebrul brand si au intregit, astfel, imaginea barbatului perfect pe care o vom regasi conturata in imaginile campaniei publicitare pentru lenjeria intima.

Campanie incendiara in alb si negru

Raf Simons, noul director de creatie al brandului Calvin Klein, a declarat ca principalul motiv pentru care i-a ales pe actorii din Moonlight, pentru a deveni imaginea noii campanii de lenjerie intima 2017, a fost intocmai atitudinea puternica si masculinitatea pe care acestia o transmit in diferite moduri. Avand in vedere ca este prima initiativa de acest gen a noului director de creatie, putem doar sa afirmam ca a facut o alegere foarte buna si sa speram ca nu ne va dezamagi pe viitor. Influentele sale s-au simtit deja in preview-ul colectiei CK prezentata la New York Fashion Week, remarcandu-se o schimbare si o tendinta catre gratios, abstract si elevat. Se pare ca acesta are o viziune diferita a masculinitatii ce depaseste varsta de 22 de ani, amintindu-ne ca anul trecut Justin Bieber a promovat lenjeria intima a celebrului brand.  Fotografiile sunt realizate de Willy Vanderperre, in alb-negru, si cei patru actori prezinta de la clasica lenjerie CK si pana la tricouri, lasand la vedere multa piele si un fizic de invidiat.

 

Sursa Foto: Instagram

Text: Madalina Manole