Adaugă un touch edgy ținutelor de toamnăDacă te întrebi ce să adaugi în garderoba ta în acest sezon, răspunsul este simplu: „keep it simple”. Acest lucru, însă, nu înseamnă și plictisitor, fiind vorba despre elemente esențiale actuale și despre modul în care reușești să îți accesorizezi o ținută pentru a da un  touch edgy stilului tău actual.

Cumpără doar acele elemente de care ai nevoie și care sunt realizate bine și vor depăși tendințele care sunt într-o continuă schimbare, aceste obiecte vestimentare trebuie să fie cheia pentru a crea un aspect edgy cu care vei fi mereu în pas cu moda.

Deci, dacă vrei să schimbi garderoba sau să adaugi doar câteva piese vestimentare must-have, iată o listă cu cele mai apreciate articole pentru acesată toamnă… with a twist.Piele și denim

 

Pentru un look inspirat grunge, asortează perechea ta de jeans preferată cu un bralette simplu, alături de o jachetă din piele pentru a simți moda anilor `90.

Haina cu animal print

Paltonul cu animal print este modalitatea perfectă pentru a face o plimbare în partea wild a modei, dar și pentru a adăuga o atingere luxoasă ținutei.

Rochia-Cămașă

Nu fii rigită. Oferă rochiilor tale de vară mai mult sex-appeal și reintegrează-le în ținutele taale de toamnă alături de o pereche de cizme înalte, din piele.

Trench-ul

Un trench old-school este haina perfectă de tranziție a toamnei- un obiect vestimentar super-versatil al toamnei pe care trebuie să îl iei.

Blazerul îndrăzneț

Un blazer strălucitor și jambiere edgy din latex sunt elementele de bază îndrăznețe care vă lipsesc din dulap.

Alte moduri prin care să îți stilizezi piesele esențiale preferate de toamnă

 

Text: Iulia Mirică

Foto: https://www.marieclaire.com/