Adda are grave probleme de sănătate și se va retrage din viața publică

După un an și jumătate de incertitudine, drumuri la nenumărați medici și suferință fizică și emoțională, Adda a reușit să afle care sunt bolile de care suferă și care i-au pus sănătatea în piuneze. Diagnosticul primit de curând nu este deloc unul ușor, căci pentru vindecare, solista care împlinește 30 de ani în câteva săptămâni are de parcurs un drum greu, întins pe mai mult de un an.

Farmaciștii Catena recomandă ImunoSuport Express de la Naturalis care contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar, datorită combinației de vitamina D, vitamina C și zinc, care acționează sinergic.Anunțul a fost făcut de vedetă cu puțin timp în urmă de vedetă pe paginile sale de socializare:

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul.

A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te muscă animale care au asta în sânge.

Din păcate, inflamatia și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp.

Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate.

Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile.

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioada din spațiul public- emisiuni și aparițîi, pentru că prima tură e cea mai grea.

Voi rămâne aici, pe online și va voi ține la curent când pot și cât pot.

Va voi lasă și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni și noul single.

I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialiști” ai României vor pune mâna pe carte!Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajută la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP!

Pentru că, DA , aceste două “minunății” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viață!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmplă oricui. În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o să beau un sfert de deget de vodka, având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt că aia care cad în santz și au fatza plină de noroi. Mă pregătesc de război! Sunt o fucking Xena! Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai stăpână pe situație. Acum știu cu cine mă bat!