Adela Dan a lansat prima carte din cariera de scriitoare

Adela spuneAdela este cunoscuta publicului feminin datorita blogului unde posteaza zilnic www.adelaspune.ro. Cu o cariera de 15 ani de publicitate, construind multe branduri cunoscute, Adela a adunat articolele cele mai tari in prima ei carte “Adela spune”.Andreea Esca si Ovidiu Eftimie, invitati

Invitatii de onoare ai Adelei au fost Andreea Esca, care este si una dintre cele mai vechi prietene ale autoarei si Ovidiu Eftimie de la Times New Roman. A fost cea mai amuzanta lansare de carte la care am participat pentru ca Andreea, cunoscand-o de mult pe Adela si-a permis cateva glume si anecdote, facand haz de situatie, povestind amintiri din perioada cand acestea erau in liceu. De fapt, si declaratia Andreei de la sfarsitul cartii suna cam asa: “O cunosc pe Adela din vreme adolescentei, cand eram muzele unor viitori scriitori celebri. Diferenta dintre noi era aceea ca Adela scria, la randul ei, foarte, foarte bine. Avea sarm si mult umor. Am reintalnit-o acum cativa ani si nu m-am mirat sa vad ca lucreaza intr-o agentie de publicitate. Normal, pentru un om creativ ca ea.” Ovidiu, in schimb, nu o cunostea personal pe Adela, dar a fost convins ca trebuie sa vorbeasca despre carte pentru ca e altfel si pentru ca Adela l-a rugat intr-un mod original sa vina la lansarea cartii: a dat buzna in redactie.

Carte – stand up comedy

Adela SpuneAutoarea spune despre cartea ei ca nu este o carte de lectura normala, ci a fost construita mai mult ca un act de stand up comedy, unde a adunat povesti de cuplu, sfaturi pentru doamne, problemele zilnice legate de barbati sau alte chestiuni existentiale la care putem rade cu pofta. Alaturi de Adela au fost prieteni, artisti si colaboratori care au umplut sala, si chiar daca a folosit-o pe Andreea ca momeala, asa cum a afirmat autoarea la inceputul discursului, acestia au venit de drag si in semn de apreciere pentru Adela.

Adela spune, o carte hazlie cu altfel de povestiri, care va poate scoate din monotonia de zi cu zi.

Text: Andreea Maria Varlan