Adela Popescu şi Radu Vâlcan, al treilea copil

adela popescu al treilea copil

Radu Vâlcan şi Adela Popescu al treilea copil. Cele două vedete de televiziune și-au mărit familia cu un băiețel perfect sănătos, care a venit pe lume duminică, 11 iulie.

”Uraaaaa! S-a înfăptuit!  Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore”, a anunţat Adela Popescu pe reţelele de socializare.Ce spune mama

“Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă. Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de dată asta, la nașterea lui, la fel ca a frățiorilor, plouă. Ps: Anca Sultan, ne-a ieșit și de dată asta. Mulțumesc!  Ps.2: Pentru că este un subiect de interes, la maternitatea la care am născut eu, tații au voie la vizită 20 min, în intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinării anti covid”, a detaliat proaspăta mămică.

Ce spune tata

”Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, este mesajul transmis şi de Radu Vâlcan şi el de 3 X tătic.

 Tot ce trebuie să ştii despre copilul tău din burtică până la la liceu.  8 cărticele, pe segmente de vârstă, de la preconcepţie şi sarcină până la 15 ani, cu informaţii certificate de medici de specialitate.

Vedeţi aici cum au anunţat Radu Vâlcan şi Adela Popescu al treilea copil.

Adela și Radu mai au doi băieți: Alexandru și Andrei.