#AdoptDontShop, targul de unde poti sa pleci cu un prieten necuvantator

In ultima vreme ai simtit ca trebuie sa faci urmatorul pas important in viata ta si sa iti iei un animal de companie? Sau poate ai deja un prieten cu blana si ideea de a adopta inca unul iti surade, dar nu stii exact ce presupune asta. Ori poate pur si simplu vrei sa fii mult mai bine informat in legatura cu subiectul adoptiei unui animal, dar si importantei sterilizarii animalelor de companie.

Daca te afli intr-una dintre aceste situatii, sau daca pur si simplu iubesti animalele si vrei sa afli povestile impresionante ale unora dintre ele, atunci mergi pe 21 aprilie, de la ora 10:00, in parcul Crangasi din Bucuresti, la Targul de Adoptii #AdoptDontShop!

Targul de Adoptii #AdoptDontShop, organizat de clinica veterinara Pet Stuff, Clubul Cainilor Utilitari, Asociatia pentru protectia animalelor Big Hearts Society si Penitenciarul Jilava are ca scop sporirea constientizarii asupra adoptiei unui animal, dar si importanta sterilizarii acestuia. In cadrul targului de adoptii, oricine isi poate cunoaste viitorul prieten patruped, alaturi de care are sansa sa inceapa o frumoasa prietenie. Caini si pisici deopotriva vor fi prezenti la eveniment, in speranta ca ziua de sambata, 21 aprilie, va fi ziua cand isi vor gasi omul potrivit.

Prin urmare, iubitorii de animale sunt asteptati in parcul Crangasi, zona tarcurilor de joaca amenajate pentru caini, sambata de la ora 10:00. Intrarea este libera.

Foto: Stockphoto