Adrien Brody vine in Romania, la premiera de gala a filmului „Capcana mortala”, in care joaca alaturi de Alexandra Dinu

Filmul „Bullet Head. Capcana mortala”, in care actrita Alexandra Dinu detine rolul principal feminin si joaca alaturi de Adrien Brody, John Malkovich si Antonio Banderas, va avea premiera de gala in Romania, la Cinema City Cotroceni, in data de 12 decembrie, urmand ca pelicula sa ajunga in cinematografele din toata tara incepand cu 5 ianuarie 2018. Alexandra Dinu si Adrien Brody vor fi prezenti la Bucuresti pentru proiectia peliculei, evenimentul fiind unul privat.

Actorul Adrien Brody, premiat cu trofeul Oscar in 2003 pentru rolul din „Pianistul”, va fi prezent astfel pentru prima data in Romania. Actorul american are la activ filme de succes precum „The Thin Red Line”, „Cadillac Records”, „Midnight in Paris”, si distinctii precum Premiul Cesar, National Society of Film Critics Award, Black Reel Award.Alexandra, debut la Hollywood

„Bullet Head. Capcana mortala” reprezinta debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu, dupa mai bine de zece ani de activitate profesionala in lumea filmului italian, timp in care a avut roluri in productii de succes in industria cinematografica italiana, precum „Capri”, „L’Isola”, „Rosso San Valentino” ori „La Farfalla Granata”.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distributia peliculei „Bullet Head. Capcana mortala”, regizata de Paul Solet si produsa de Millennium Films, si care va avea premiera mondiala pe 8 decembrie in Statele Unite. Evenimentul de la Bucuresti este organizat de YOLO Media si Somebody Production cu sprijinul Ro Image 2000 si Cinema City. Filmul „Bullet Head. Capcana mortala” este distribuit de Ro Image 2000 in toate cinematografele din Romania.

Text: Oana Baltoc