Afacerile viitorului: toate companiile vor avea un Druid!

Liviu Dragan, fondatorul TotalSoft si unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori care au pus bazele industriei romanesti de software, lanseaza Druid S.A., o companie de inteligenta artificiala care utilizeaza algoritmi de analiza a tuturor informatiilor de business existente intr-o organizatie pentru a oferi un mod absolut revolutionar de asistare in luarea deciziilor.

„Am certitudinea ca va fi o poveste extraordinara care va face cariera in intreaga lume”, a afirmat Liviu Dragan.

Druid se adreseaza companiilor din orice industrie (sanatate, productie, utilitati, servicii, retail si distributie, financiar-bancar etc.) cu o platforma de construire si configurare a asistentilor virtuali-chatbots, care permit utilizatorilor sa comunice simplu si natural cu multitudinea de aplicatii software utilizate in cadrul organizatiei. Disponibilitatea asistentilor virtuali de 24/7 sustine eficientizarea afacerii si creste calitatea serviciilor oferite clientilor, respectiv cresterea productivitatii si performantei angajatilor. Serviciile oferite de platforma Druid sunt destinate atat clientilor interni ai companie, cat si celor externi, fiind disponibile via web.

Asistentii virtuali propusi de platforma Druid ofera o experienta conversationala documentata, folosind inteligenta artificiala si procesarea limbajului natural pentru a simula o conversatie cu o persoana reala.

Asistentii virtuali propusi de platforma Druid reprezinta o extensie a mainilor si a creierului”, a marturisit Dragos Metea, CEO, Druid S.A 

Viziunea Druid: Toate companiile vor avea un Druid! 

Text: Alexandra Lupu