Afla cat costa biletele la Acadelia, noul show al Deliei

Delia revine toamna aceasta cu un nou show de amploare, intitulat ACADELIA. Spectacolul se va tine la Sala Palatului din Bucuresti, 3 zile consecutiv, 14, 15 si 16 noiembrie. Delia avertizeaza publicul intr-o maniera amuzanta de faptul ca show-ul poate dauna grav persoanelor aflate la regim, din moment ce va contine urme de ironie, dulceata de zmeura si niste samburi de adevar.

„Daca manifestati alergie la cele mentionate mai sus, va rugam adresati-va medicului dumneavoastra. Acest show este recomandat atat sanatatii dumneavoastra psihice, cat si vindecarii anumitor afectiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian si indicele glicemic extrem de scazut. Pentru o mai buna desfasurare de forte, incurajam pe toata durata spectacolului consumul moderat de dulce”, continua avertismentul care anunta punerea in vanzare a biletelor.

Costul biletelor pentru spectacol se incadreaza intre 80 de lei si 390 de lei si au fost deja puse in vanzare, existand, de asemenea, optiunea achizitionarii de bilete Meet and Greet Delia, la pretul de 190 de lei.Intrare pe baza de bilete si acadele

In aceeasi maniera amuzanta, prezenta in sala se face pe baza de bilet si acadele. „Pentru a evita posibile neintelegeri legate de audienta generala, va rugam sa va informati inainte cu privire la playlist-ului artistei… si mai ales cu privire la artista in sine. Rebela Delia va pronunta „ramai cu ma-ta” si „du-te-ma, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinati si nevaccinati vor avea acces in sala doar cu acordul parintilor.”

Text: Iulia Mirica