Află ce spun picioarele tale despre tine

Forma degetelor de la picioare poate spune multe despre personalitatea noastră. La fel cum există oameni care pot citi în palme, şi degetele de la picioare pot indica anumite lucruri despre noi. Pe lângă originile strămoşilor, prin dimensiunea şi forma lor poţi afla dacă suferi de anumite boli.Piciorul romanului

Dacă primele trei degete de la picioare au aceeaşi dimensiune, înseamnă că ai cel mai comun tip de picior, cel al călătorului. Eşti o persoană echilibrată, foarte sociabilă şi, evident, îţi place să călătoreşti. De obicei, persoanele cu afaceri de succes şi cei mai buni oratori au această formă.

Piciorul grecului

Piciorul de grec sau piciorul de flacără este cel care are cel de-al doilea deget mai lung decât toate celelalte. Se spune că persoanele sportive, puternice, creative şi dinamice au acest tip de picior. Persoanele cu acest tip de picior tind să le impună celorlalţi să facă lucrurile exact după “reţeta” lor, pe principiul “aşa cum vreau eu sau deloc”. În India, unele mame de baieţi nu îşi lasă fiii să se însoare cu o fată cu degetul al doilea de la picior mai lung decât celelalte, pentru a nu-i cânta “găina” în casă.

Piciorul pătrat

Acest tip este caracterizat de lungimea egală a tuturor degetelor. Cunoscut şi ca piciorul ţăranului, acesta este mai rar întâlnit şi spune despre persoana care-l deţine, că este una foarte atentă în luarea de decizii, este de încredere şi foarte practică.

Piciorul alungit

Piciorul alungit este piciorul care are toate degetele în lungime descrescătoare. Adică primul deget este cel mai mare. Dacă te numeri printre persoanele cu un astfel de picior, înseamnă că eşti inteligent şi ai o gândire creativă. Gaseşti adesea soluţii ingenioase pentru a rezolva problemele tale şi ale celorlalţi.  Pe de altă parte poţi avea probleme cu concentrarea şi câteodată nu îţi duci proiectele la bun sfârşit.

Ce spun picioarele despre sănătatea ta

Se spune că oamenii în depresie au tendinţa de a-şi pune toată greutatea pe vârfurile picioarelor atunci când merg. Aceşti oameni au anumite pete negre pe buricele degetelor de la picioare.

Un alt lucru uşor vizibil este culoarea de pe labele picioarelor cu culoarea pielii de deasupra gleznelor. Dacă labele picioarelor au o culoare uşor palidă faţă de pielea de deasupra gleznelor, acest lucru indică o circulaţie proastă a sângelui şi epuizare.

Atunci când experimentăm sentimente profunde, întreg corpul le scoate la iveală. Suntem obişnuiţi, de exemplu, cu felul în care tensiunea se reflectă în zona gâtului, capului sau chiar la nivelul stomacului. Dar de multe ori aceste sentimente puternice sunt reprezentate şi la nivelul picioarelor. De exemplu, există persoane cărora, atunci când se simt jenate, li se înroşeşte degetul mare de la picioare.