Agatha Ruiz de la Prada instiga la… FERICIRE

haktu7tfPlina de originalitate si umor, designerul Agatha Ruiz de la Prada a cucerit cele mai mari capitale ale lumii, prin crearea de tinute excentrice. Flori, inimi, soare, stele si culorile extravagante pline de viata au cucerit inimile oamenilor intr-o clipa.

 Povestile prind viata prin culori

Agatha Ruiz de la Prada, in varsa de 51 de ani, a devenit cel mai cunoscut designer de moda spaniol din industria imbracamintii. Designerul si-a inceput cariera in moda in 1981 la Madrid, unde si-a prezentat prima colectie. In 1986 a participat la primul ei spectacol de moda in Franta, de unde a inceput sa realizeze si o serie de accesorii viu colorate.2vq3d Doi ani mai tarziu, Agatha a participat pentru prima data in Madrid la saptamana modei Chibeles Pasarela, unde i-a fost prezentata colectia. Agatha Ruiz de la Prada si-a extins creatiile proprii in magazinele situate in  Madrid, Barcelona, Paris, Milano, New York, Porto si Mallorca.

 

Genialul designer creeaza haine (colec?ii pentru femei, barbati si copii), mobila, obiecte de design interior, produse de papetarie si cosmetice. Colectiile acesteia sunt viu colorate, parca scoase din poveste. Sursele de inspiratie ale creatoarei nu puteau fi altele decat natura, calatoriile si arta contemporana. Creatoarea de moda a adus un plus de culoare si pentru copii. Agatha Ruiz creeaza hainute si jucarii pentru copiii din lumea intreaga. Creatiile ei sunt parca scoase dintr-un basm. Acestea cuprind diferite culori si forme, care dau impresia ca este mereu vara si instiga la… FERICIRE.

 

Text: Andreea Popescu