Alasdhair Willis, director de creatie al brandului de cizme Hunter

SMcCartneyAWillis2 V 24jan11 pa b 426x639Alasdhair Willis este noul director de creatie al brandului britanic Hunter. Tanarul antreprenor care este si sotul Stellei McCartney iata ca a preluat carma faimosului brand de cizme.

Exact, este vorba despre cizmele de cauciuc, atat de indragite in ultimii ani. In acelasi timp, Fabrizio Stroppa care a mai lucrat pentru Mulberry, Giorgio Armani si Donna Karan a fost desemnat director de vanzari. „Este o onoare si o oportunitate, mai ales ca este un moment semnificativ pentru Hunter, un brand britanic cu potential enorm. Are o istorie ce dateaza inca de acum 160 de ani iar povestea merge mai departe si astazi. Ne vom concentra pe extinderea acestui business in domeniul incaltamintei, in timp ce vom crea si alte oportunitati”, a declarat incantat Willis.

Talentul creativ a uimit pe toata lumea si tocmai de aceea Alasdhair ocupa acum acest loc. In plus, realizarile sale in ceea ce priveste dezvoltarea unor branduri la nivel global au contribuit foarte mult la aceasta alegere. Astfel, va pune la punct viziunea in ceea ce priveste brandul. Felicitari!

Text: Ruxandra Raica