Albirea dintilor cu turmeric

Albirea dintilor cu turmericVrei sa iti albesti dintii in mod natural, fara efecte neplacute? Atunci turmericul este cel mai eficient ingredient natural pentru albirea dintilor, care in plus are si alte calitati: este un antimicrobian puternic si omoara bacteriile care duc la carierea dintilor sau la dezvoltarea diverselor afectiuni gingivale.Albirea dintilor cu turmeric: instructiuni de utilizare

Amestecam o lingurita de turmeric cu putina apa, pana obtinem o pasta. Aceasta se poate adauga la pasta de dinti normala sau se poate folosi ca atare pentru albirea dintilor. Se freaca dintii cu o periuta sau cu degetul timp de 2 minute, pentru obtinerea efectului optim. Daca alegeti sa folositi periuta, va sfatuim sa achizitionati una special pentru aceasta procedura, pentru ca va ramane patata, deoarece turmericul are un pigment galben foarte intens.

Tot turmeric puteti folosi si pentru prepararea unei ape de gura naturale. Se pune putin praf de turmeric (aprox. 1 lingurita rasa) intr-un pahar cu apa si se clateste gura cu aceasta solutie.

Turmericul se poate amesteca si cu bicarbonat de sodiu si ulei de cocos pentru potentarea efectului de albire.

Text: Bianca Badescu