Alege tunsoarea în funcție de zodie

Dacă simți nevoia de o schimbare de look și nu știi de unde să începi, ce ai zice să lași soarta să decidă? Sau, mai precis, semnul tău zodiacal. Planetele și stelele sunt aliniate în armonie perfectă pentru a determina caracteristicile tale definitorii așa că merită să le încredințăm aceleași puteri cu următorul moment important din viață … Decizia de a ne tunde.

Se spune că tunsorile sunt o reflectare a personalităților noastre, așa că suntem interesați să vedem ce tunsori să ne alegem în funcție de zodie.Scorpion- Bob drept

Hotărâți, puternici, intuitivi și dominanți, scorpionii pot alege ceva strălucitor și feroce. Bobul drept este perfect pentru aceste caracteristici.

Scorpioni celebrii: Ciara, Kendall Jenner, Kiernan Shipka, Emma Stone, Anne Hathaway, Rachel McAdams, Hailey Bieber

Săgetător- Pixie haircut

Optimiști, liberi și intelectual, sagetatorii sunt încrezători să-și urmeze propriile gusturi, mai degrabă decât tendințele, ceea ce înseamnă că nicio tunsoare nu este limitată. Simți dorința de a tăia totul? Un pixie delicat este calea de urmat.

Săgetători celebrii: Miley Cyrus, Zoe Kravitz, Britney Spears, Janelle Monae, Taylor Swift, Tina Turner, Chrissy Teigen

Capricorn- tunsoarea până la claviculă

Loiali, practici, plini de umor și încăpățânați, capricornilor le place să ia în considerare toate opțiunile înainte de a lua o decizie. Dar, o tunosare practică care are multe cofuri de oferit este tunsoarea până la claviculă. Este compromisul ideal dacă vrei să îl ții scurt ( în tendință), dar nu prea scurt (ca să îl poți totuși lega).

Capricorni celebrii: Michelle Obama, Dolly Parton, Kate Moss, Mary J Blige, ducesa de Cambridge, Zooey Deschanel

Vărsător- natural

Inventivi, originali, onești și independenți, Vărsătorii sunt nonconformiști progresivi. Același lucru este valabil și pentru părul lor, deși sunt în topul tendințelor, nu vor lăsa asta să le dicteze alegerile. În loc să-și supună părul la reguli, coafurile naturale, desfăcute, care își sărbătoresc propria textură funcționează cel mai bine.

Vărsători celebrii: Alicia Keys, Kerry Washington, Shakira, Chloe Grace Moretz, Yara Shahidi

Pești- anii ”70

Compasionali, amabili, intuitivi și sensibili, personalitățile peștilor se potrivesc unei tunsori mai soft. Tunsorile în scări cu textură moale, cum ar fi stilul din anii 70, ajută la adăugarea unui stil cuminte, dar potrivit.

 

Pești celebrii: Rihanna, Drew Barrymore, Emily Blunt, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Rebel Wilson

Berbec- messy shag

Aventuros, încrezător, hotărât și impulsiv, berbecul poate scoate ceva mai neobișnuit și mai rebel, ceea ce face ca acest stil să fie un amestec dezordonat, o potrivire perfectă. Straturile și buclele adaugă volum și… atitudine.

 

Berbeci celebrii: Lady Gaga, Reese Witherspoon, Mariah Carey, Celine Dion, Kristen Stewart, Saoirse Ronan, Emma Watson

Taur- midi haircut

Adaptabile, practice, iubitoare și de nezdruncinat, mai degrabă decât ceva enervant, taurii preferă stilurile șic, atemporale și clasice. Tunsoarea midi este exemplul perfect al acestui lucru, este mișto, drăguță și nu va ieși niciodată din tendințe.

Tauri celebrii: Adele, Gigi Hadid, Jessica Alba, Gal Gadot, Janet Jackson, Cher, Tina Fey

Gemeni- french bob

Versatili, curioși, inteligenți și inteligente, gemenii sunt mai predispuși să se joace cu părul lor taiat în straturi și culori riscante. În acest sezon, bob-ul French Girl este un bob drastic, dar foarte elegant, cu o lungime până la pomeți. Oui!

Gemeni celebrii: Angelina Jolie, Natalie Portman, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Venus Williams, Lucy Hale

Rac- Wispy fringe

Emoționali, simpatici, intuitivi și loiali, racii sunt tipuri de fete îngrijite. Această tunsoare ușoară și plină de culoare este drăguță, accesibilă și perfectă pentru personalitățile lor.

Raci celebrii: Margot Robbie, Ariana Grande, Mindy Kaling, Meryl Streep, Lana Del Ray, Selena Gomez

Leu- părul lung și bogat

Generoasă, creativă, deschisă la minte, fidelă și mândră, în interiorul fiecărui leu se află o leoaică acerbă, ceea ce înseamnă că o capodoabă capilară bogată este singura cale de ales.

Lei celebrii: JLo, Rose Byrne, Sandra Bullock, Megan Markle, Halle Berry, Jennifer Lawrence

Fecioara- bob până la linia maxilarului

Muncitori, sârguincioși, creativi și minuțioși, fecioarele se potrivesc unei tunsori la fel de practice și ascuțite ca și personalitatea lor. Acest bob până la linia maxilarului, extrem de precis este frumos și ordonat, astfel încât fecioarele pot răsufla ușurate.

Fecioare celebre: Beyonce, Zendaya, Blake Lively, Cameron Diaz, Taraji P. Henson, Lili Reinhart

Balanță- lung și glam

Diplomatice, fermecătoare, pline de tact și idealiste, balanțele se potrivesc cu ceva soft și romantic, cum ar fi bucle pline, lungi și lucioase.

Balanțe celebre: Serena Williams, Bella Hadid, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Brie Larson, Hilary Duff, Gwen Stefani

Dacă îți dorești și o culoare perfectă pentru noua tunsoare, descoperă vopseaua permanentă de păr de la Color&Soin, disponibilă în toate nuanțele. Și ce crezi? Acoperă și firele albe!

Text: Iulia Mirică

Fot: Instagram