Alexander Wang, noul director de creatie al Balenciaga

Alexander Wang, noul director de creatie al BalenciagaAlexander Wang a fost numit zilele trecute director de creatie al Casei Balenciaga, inlocuindu-l pe Nicolas Ghesquière dupa o perioada de 15 ani in care a ocupat aceasta functie. Vestea vine dupa ce se zvonea ca persoana vizata pentru acest post ar fi fost Christopher Kane.

„Sunt foarte onorat sa-mi iau in primire noul job pentru brandul Balenciaga pe care-l respect si il admir”, a declarat Alexander.

Wang este un designer extrem de apreciat si se pare ca va aduce un suflu nou Casei Balenciaga, adoptand un stil mai sport, mai vesel, mai dinamic. Creeaza haine atipice, este extrem de atent la detalii, iar stilul il defineste intru totul. Cu toate acestea, Alexander Wang va tine cont de mostenirea Balenciaga, insa o va interpreta intr-o maniera distincta.

Nu de putine ori, silueta androgina a lui Alexander si accesoriile pe care le poarta au starnit comentarii. Suntem curioase ce o sa iasa…

 

Text: Ruxandra Raica

decembrie 30th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate