Alexandra Ungureanu este imaginea campaniei „Romania fara acnee”

Alexandra Ungureanu este imaginea campaniei „Romania fara acnee”Laboratoarele Thea lanseaza campania „Romania fara acnee” ce va dura doi ani si care este sustinuta de Alexandra Ungureanu. Mesajul care se doreste a fi transmis prin intermediul campaniei este ca tratarea acneei prin preventie este cel mai bun lucru. Alexandra a hotarat sa reprezinte pro bono aceasta campanie, din dragoste pentru publicul ei tanar pe care isi doreste sa il responsabilizeze.

Romania fara acnee

Clinica Laboratoarele Thea a devenit cunoscuta in Romania datorita modului unic de diagnosticare si tratare a acneei, tratamentelor anti-aging si produselor dermatocosmetice profesionale. „Romania fara acnee” isi propune sa traga un semnal de alarma asupra acestei probleme ce fura identitatea si fericirea adolescentilor. Obiectivul campaniei este de a imbunatati calitatea vietii tinerilor prin cunoasterea metodelor de preventie, dar si prin accesul la informatie. „Copiii nu trebuie sa-si piarda copilaria si anii adolescentei ascunzandu-se in casa si cautand solutii pentru problemele pielii”, a declarat Alexandra Ungureanu.

Text: Ruxandra Dumitrescu

februarie 25th, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate