Alina Ilioi: “Asa vei sti ca l-ai intalnit pe el”

Alina Ilioi: “Asa vei sti ca l-ai cunoscut pe el”Prezenta mereu online cu gandurile scrise pe blogul care a facut-o deja cunoscuta in randul jurnalistilor din Romania, Alina a indraznit si a terminat prima ei carte “Asa vei sti ca l-ai intalnit pe el” in care imbina iubirea cu dezamagirea, speranta si credinta.

 

 

 

 Invitati de seama si discursuri sentimentale

Faptul ca Alina este foarte iubita si apreciata nu este nici un secret. Alaturi de tanara scriitoare au stat oamenii care au sustinut-o si i-au dat aripi sa zboare, astfel ca au luat cuvantul Prof. Mihai Dragomir, Dr. Danut Manastireanu, iar surpriza serii a fost prezenta lui Alex Dima care a facut tot posibilul sa ajunga la eveniment desi era ocupat cu filmarile pentru emisiune.

 

Cupcakes personalizate si muzica live

Pe langa speech-ul emotionant al Alinei si ai invitatilor sai, cei prezenti s-au delectat cu prajiturele delicioase personalizate special pentru lansarea cartii. Unele dintre ele contineau chiar si mini carticica din martipan, asa ca putem spune ca pe langa toate celalalte insusiri ale cartii, aceasta este si delicioasa. Muzica a fost asigurata de un tanar talentat, prieten al Alinei, care a cantat cateva coveruri din repertoriul artistilor autohtoni intr-o maniera proprie si astfel a mai destins atmosfera.

 

Lansare de carte intr-un local, avantaj sau dezavantaj?

Alina a preferat sa-si lanseze cartea intr-un local din centrul Bucurestiului in detrimentul unei librarii. Un loc ideal as putea spune, care se potriveste, din ceea ce am observat, cu firea scriitoarei. Singurul dezavantaj l-a reprezentat faptul ca locul nu a fost exclusiv destinat lansarii de carte, iar unii clienti prezenti in local vorbeau la un moment dat mai tare decat autoarea, dar acesta a fost un detaliu care nu prea a contat la o prezenta atat de numeroasa de prieteni si cititori ai Alinei. Uneori e nevoie sa apelam la lucruri care ies din tipar, care sparg monotonia de zi cu zi. Din cand in cand e bine sa mai faci si ceva neconventional pentru ca oamenii sa-si aminteasca cu drag de ceea ce ai realizat.

Felicitari Alina!

 

Text: Maria Andreea Varlan