Alina Vîlcu, sfaturi de amenajări pentru Neti Sandu

De fiecare dată, depozitarea este o provocare! Indiferent că locuim la casă sau într-un apartament, avem nevoie de spații cu ajutorul cărora să ne putem organiza lucrurile. Dar cum facem asta și, totuși, să avem o locuință care să arate bine, fără să pară totul înghesuit sau dezordonat?

Neti Sandu a apelat la arhitectul de la Visuri la cheie, Alina Vîlcu, pentru a primi câteva sfaturi de cum își poate depozita, eficient, lucrurile în casă și, astfel, să economisească spațiul: „Am venit să profit de un sfat profesionist și să o întreb pe Alina ceva care s-ar putea să vă intereseze și pe voi. Nu știu dacă sunteți chiar în situația mea, dar sigur aveți ceva acasă pe care nu știți cum să-l distribuiți, să-l depozitați”, a spus Neti Sandu.

„În primul rând, ce trebuie să faci este să maximizezi spațiul pe verticală – de jos până în tavan – depozitări. La bucătărie, sunt niște sisteme care se cheamă jolly. Sunt niște corpuri înalte, de sus până jos, în interior se găsesc grătare metalice pe care le depozitezi cum dorești. Avantajul este că în momentul în care îl deschizi, prin lateral, vezi tot ce ai depozitat acolo. Trebuie să identificăm zonele unde putem avea extra zone de depozitare. Gândiți-vă că zonele de la partea superioară a încăperilor sunt destul de neexploatate…”, a spus Alina Vîlcu.

Imaginile video cu Alina Vîlcu și Neti Sandu, dar și alte tips and tricks de la arhitecții Visuri la cheie găsiți AICI.

Bettina Cristea

foto: PR

iulie 7th, 2021 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate