Amway – Puterea exemplului are culoarea verde!

1a5aaa9În parcul Izvor din Bucuresti, voluntarii companiei Amway, alaturi de echipa Fundatiei PRAIS, au plantat astazi simbolic 100 de copaci din specia Catalpa Bignonoides, cu o înaltime de circa 2 metri – bine adaptati la climatul orasului. Acesta este un prim reper si o invitatie pentru sustinatorii cauzei miscarii „Milioane de Oameni, Milioane de Copaci”: contributia la recrearea mediului inconjurator.

Misiunea Amway pentru protectia mediului in intreaga lume implica utilizarea si gestionarea adecvata a resurselor globale limitate. Amway isi asuma rolul pentru promovarea si incurajarea responsabilitatii profunde fata de mediu prin realizarea de produse ecologice. Utilizarea unei formule unice, super-concentrate, pentru produsele de curatenie a casei, inseamna mai putine ambalaje aruncate in gropile de gunoi.

 

Amway a devenit unul dintre primii producatori de produse biodegradabile pentru curatenie când a lansat L.O.C.™ Liquid Organic Concentrate (Concentrat Organic Lichid) in 1959 produs doar cu agenti de curatare biodegradabili. Conform OECD, agentia europeana care a stabilit reglementarile de mediu, produsele Amway pentru curatenie respecta toate conditiile de “biodegradabilitate eficace”, folosindu-se astfel mai putina energie in productie.

 

Miscarea nationala de plantari a fost nominalizata in 2007 – la numai un an de la lansare, de catre Juriul International Public Relations Association (IPRA),  la sectiunea celor mai bune campanii PR pe mediu.

 

 

Text: Alexandra Lupu