Andra a lansat videoclipul noului ei single, „La Refren”

Andra a lansat ieri, 29 martie, videoclipul noului ei single, „La refren”, piesa care face parte din albumul „Iubirea schimba tot”. Interpreta a lansat pana acum patru single-uri de pe acest album care insumeaza pana in prezent peste 300 de milioane de vizualizari pe YouTube.

O coproductie MediaPro Music/Andra Records, single-ul „La refren” este compus de Marius Moga, Adrian Klein, Vlad Vedes, pe versuri scrise de Marius Moga. Videoclipul este reprezentarea metaforica a unei povesti de iubire apasata de singuratate. Cu un mesaj emotionant despre dragoste, impacare si greselile pe care cu totii le facem.

„La Refren este o piesa de dragoste care m-a cucerit chiar prin refren. Cred ca multi se vor regasi in starea pe care o transmite cantecul. Am incercat sa sugerez trairile unui om indragostit si prin videoclip, mai ales prin coregrafia mea. Sper ca fanii mei vor aprecia piesa si clipul. Mi-am dorit sa fac ceva special pentru ei”, a declarat Andra.

Regizat de catre SAN, videoclipul a fost filmat cu lentile anamorfice pentru o proportie ideala a imaginii pe ecran, iar pentru efectul panoramic, dansul Andrei a fost filmat din toate unghiurile. Aceasta a fost nevoita chiar sa danseze pe o suprafata transparenta suspendata la aproape 3 metri inaltime, iar camera a surprins de dedesubt miscarile ei.

Recent, Andra a lansat albumul „Iubirea schimba tot”. Materialul contine 18 piese si este al 13-lea album din cariera de 17 ani a artistei.

Text: Oana Baltoc