Andreea Antonescu, a doua oară mamă: primele poze cu bebelușul

Andreea Antonescu a împărtășit cu toți fanii ei bucuria de a deveni pentru a doua oară mamă! A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, postând primele imagini cu bebelușul pe rețelele de socializare. Mai mult, cântăreața a avut parte de mai multe surprize la spital.

Este o perioadă extrem de fericită pentru Andreea Antonescu. Cântăreața a adus pe lume al doilea copil, la cei 40 de ani, fiind vorba de încă o fetiță care îi va bucura de acum înainte orice zi, alături de Sienna. Nu a dezvăluit încă ce nume va purta micuța, însă fanii s-au bucurat să vadă primele imagini cu bebelușul, pe care artista le-a postat pe rețelele de socializare.

“Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna.spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. ❤ Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, este mesajul transmis de vedeta la scurt timp după ce a devenit pentru a doua oară mamă, pe 19 decembrie 2022.Andreea Antonescu, a doua oară mamă de fată

Printr-un video, Andreea și-a anunțat fanii că se simte bine, reușind să se dea jos din patul de spital. A mărturisit că se simte extrem de fericită că are două fete perfecte. Mai mult, s-a declarat recunoscătoare pentru cele două minuni din viața ei. A ținut să povestească și despre surpriza care a făcut-o să îi crească tenisunea, la scurt timp după ce a născut. Pe proaspăta mămică au vizitat-o “fetele ei”, fiind vorba de cele mai importante persoane din viața artistei – Sienna, fiica mai mare, și Mioara Antonescu, mama artistei.

„Am avut parte de o surpriză la care nu m-am așteptat o secundă. A determinat să-mi crească tensiunea la 18. Eu nu am probleme cu tensiunea și nu am avut vreodată în viața mea, dar emoțiile … pentru că am născut și (…) surpriza care a urmat, la care nu m-am așteptat. (…) Mi-am dat seama că sunt un om fericit. Am trăit fericirea supremă”, le-a dezvăluit Andreea Antonescu fanilor ei.

 

Andreea Bălan și fetițele ei, în vizită la proaspăta mămică

Jumătatea de pe scenă a Andreei Antonescu, prietena și colega Andreea Bălan, a fost și ea în vizită la proaspăta mămică, fiind printre primele persoane care au cunoscut-o pe micuța Andreei. Blondina nu a venit singură, ci le-a adus și pe fetițele ei Ella și Clara.

Și cum totul a decurs perfect după naștere, Andreea Antonescu alături de “bebelina” ei, așa cum își alintă artista fetița, au plecat acasă, unde totul este pregătit pentru micuță.

„Abia aștept să duc bebelina acasă, (…) să văd cum reacționează la vederea camerei și a lucrușoarelor pe care le-am luat în avans pentru ea.”, a mărturisit într-unul din ultimele story-uri făcute la spital de cântăreață, în care a ținut să le mulțumească și fanilor ei pentru multele mesaje transmise.