Andreea Antonescu, însărcinată din nou! Cu cine se iubește

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu a facut anuntul ca este insarcinata din nou direct pe rețelele de socializare. Sursa foto: Instagram

Andreea Antonescu a surprins pe toată lumea cu anunțul că e însărcinată! A dat vestea că urmează să fie din nou mamă chiar pe rețelele de socializare, unde a postat și o poză în care apare cu burtica de graviduță. Cum era de așteptat, toți s-au întrebat imediat cine este fericitul tătic. Jumătatea focoasă din Andre nu a avut nicio ezitare și nu și-a lăsat fanii să fiarbă prea mult. Și odată cu anunțul că este însărcinată, Andreea Antonescu a mărturisit și cu cine se iubește în prezent. Puțini se așteptau să fie vorba chiar de o persoană cunoscută publicului.

Andreea Antonescu a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul că este însărcinată pentru a doua oară, artista dezvăluind pe rețelele de socializare o imagine inedită în care i se poate observa cu ușurință burtica de gravidă.Andreea Antonescu, însărcinată: cine este fericitul tătic

Puțini fani s-ar fi gândit că o să o mai vadă pe Andreea Antonescu însărcinată! Mai ales că artista este deja mama unei domnișoare de 11 ani. Însă se pare că viața este plină de surprize! Cântăreața a făcut anunțul că va deveni din nou mamă în mediul online, printr-un mesaj emoționant prin care a anunțat și cine este fericitul tătic.

„A doua minune din viața mea! 😍 Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de @victor.vrinceanu1988.

Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!

Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, este mesajul din descrierea fotografiei în care apare Andreea Antonescu însărcinată.

 

Andreea Antonescu insarcinata
Prima imagine cu Andreea Antonescu insarcinata, din nou! Sursa foto: Instagram

Așadar, cântăreața a dezvăluit și cine este tatăl copilului. Victor Vrînceanu este jurnalist și realizator de emisiuni sportive la ProSport LIVE. Se pare că Andreea Antonescu și noul iubit ar avea o relație de aproximativ 8 luni.

Câți ani are Sienna, fiica Andreei Antonescu

Nu este prima dată când este Andreea Antonescu însărcinată! Ea are o fiică, după mariajul eșuat cu Traian Spak, afaceristul de care artista s-a despărțit în 2019. Pe nume Sienna, fiica Andreei Antonescu a împlinit de curând – mai exact, în luna mai 2022 – frumoasa vârstă de 11 ani. Atât jumătatea Andre, cât și micuța sărbătorită au postat poze cu ele și tortul apetisant.

În acest an, alături de colega de trupă Andreea Bălan, Andreea Antonescu a participat la America Express, show ce urmează să fie difuzat în curând de Antena 1. Iar Sienna se pare că și-a suținut mama când a fost vorba să ia parte la această emisiune.

Și în tot timpul ce cântăreața a filmat pentru competiție, Sienna s-ar fi aflat în grijă tatăl ei, Traian Spark, fostul soț al Andreei Antonescu, care locuiește tot peste ocean. Însă nu a fost deloc o experiență nouă pentru fiica Andreei Antonescu, care petrece în Statele Unite luni bune în fiecare an, alături de părintele ei.