Andreea Marin, despre motivul real al divorţului de Ştefan Bănică jr.

andreea marin

Fosta Zână a „Suprizelor” a  recunoscut în sfârşit ceea ce bănuia toată lumea: că motivul divorţului de Ștefan Bănică Jr. a fost că acesta o însela cu copia ei mai tănără, Lavinia Pârva!

Prezentă în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Marin a vorbit cu sinceritate despre motivele care au dus la cele trei divorțuri.Motivul 1: “Nu am fost matură”

Andreea Marin s-a căsătorit când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Divorțul însă avea să vină în 1998, la trei ani după ce aceștia și-au jurat iubire veșnică. „În prima relație nu am fost matură, ne-am căsătorit prea tineri. A existat o despărțire de un an și ceva, el a plecat la studii și noi nu am rezistat despărțirii”.

Motivul 2: “Nu e comod să te simți înșelată”

Cel de-al doilea mariaj a fost şi cel mai mediatizat al vedetei. Ștefan Bănică Jr. şi Andreea s-au îndrăgostit în 2005 şi s-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA. În ianuarie 2013 anunţau că divorţează. Au împreună o fetiță, pe Violeta, acum în vârstă de 13 ani. “Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi (…) Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă“.

Motivul 3: “Căsătoria cu Tuncay a fost o greșeală!”

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni. Cei doi s-au căsătorit în secret în decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). „Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți. A treia căsnicie a fost o greșeală, îmi pare rău că am făcut-o, au fost niște argumente de ordin sufletesc. M-am grăbit. Nu am avut puterea să spun nu unei cereri atunci”.

“Niciun om întreg la minte nu caută un partener să semene cu fostul”

Andreea Marin nu s-a ferit să vorbească despre actuala soție a lui Ștefan Bănică junior, cântăreața Lavinia Pârva. Ea este femeia care le-a destrămat practic mariajul și despre care s-a spus că ar fi copia mult mai tânăra a Zânei. “Există o asemănare fizică cu mine, dar nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener să semene cu fostul. Nici partenerul meu de atunci nu a semănat cu fostul”.  

Rilastil este o gama completa de dermatocosmetice ce ofera solutii atat pentru problemele tenului  cat si pentru cele ale pielii.Acestea contribuie la imbunatatirea texturii pielii, hidrateaza tenul in profunzime, lupta impotriva aparitiei ridurilor si protejeaza tenul de efectele nocive ale razelor de soare sau cele provocate de factorii de mediu.

Andreea Marin a fost până acum căsătorită de trei ori. În 1995, când avea 21 de ani, vedeta s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, însă în 2000 au divorțat. A doua a fost cu Ștefan Bănică, cu care s-a căsătorit în 2006. După șapte ani, cei doi s-au despărțit. Ulterior, a urmat mariajul cu fizioterapeutul Tuncay Öztürk, din 2013 până în 2017.

Cristina Dudău

Foto Hepta