Lavinia Parva a nascut un baietel Ce nume i-a ales Stefan Banica Jr.

Lavinia Parva Banica a nascut astazi un baietel perfect sanatos. Stefan Banica Jr. si-a anuntat prietenii si se pare ca a decis deja si numele baietelului – Alexandru.   Artistul a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj emotionant in care le-a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi in aceste momente.

 


”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris artistul in postarea facuta publica pe pagina sa oficiala.

Potrivit unor surse din anturajul cuplului, bebelusul ar fi trebuit sa vina pe lume luna viitoare dar se pare ca Lavinia a nascut inainte de termen. Alexandru Banica este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul artist. Stefan mai are un baiat, Radu Stefan de 17 ani din relatia cu Camelia Constantinescu si o fetita Violeta de 10 ani, din casatoria cu Andreea Marin. Stefan si Lavinia au o relatie din 2011, iar in 2017 s-au casatorit in secret.