Andreea Marin divorteaza de Tuncay Ozturk

andreea-marin-1_resultO veste socanta a luat cu asalt peisajul monden autohton: Andreea Marin divorteaza! Fosta prezentatoare TV si-a anuntat in mod oficial decizia astazi, printr-un mesaj postat pe pagina sa personala de Facebook. Vedeta nu ofera prea multe detalii, insa face referire la necesitatea de a-si pastra respectul de sine si puncteaza faptul ca trece printr-o perioada grea si dureroasa, dorindu-si liniste si intimitate, atat pentru ea, cat si pentru fetita sa, Violeta.

Andreea Marin se afla la al treilea divort

Dupa un mariaj de 3 ani, Andreea Marin si medicul de origine turca Tuncay Ozturk isi spun „adio”. Cu toate ca motivele nu sunt explicate cu exactitate, din declaratia Andreei reiese ca sentimente mai exista, cel putin din partea ei, insa pe primul loc, in acest moment, se afla respectul de sine. Sa fie oare de vina o infidelitate din partea sotului, asa cum se speculeaza in presa? Din pacate, „Zana Surprizelor” nu a putut face o magie si in ceea ce priveste viata sentimentala, aflandu-se, la 41 de ani, la al treilea divort. Primul sot a fost Cristian Gheorghita, iar cel de-al doilea a fost Stefan Banica Jr., cel cu care are si o fetita, Violeta, in varsta de 9 ani. Redam mai jos declaratia Andreei Marin:

Oameni dragi, andreea-marin-2_result
Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, surprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”,
a scris Andreea Marin pe contul sau personal de Facebook.

Text: Madalina Manole