Andreea Runceanu, din trupa Amadeus, a cantat pentru Mike Tyson

res-foto-1-deschidere-andreea-runceanu-mike-tyson-1Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a sustinut aseara un show spectaculos la care a asistat, ca invitat special, fostul boxer american Mike Tyson, aflat zilele acestea in Romania. Renumitul sportiv a urmarit spectacolul intr-un club din Capitala, fiind placut impresionat de efectele speciale puse in scena.

Andreea Runceanu a cantat la vioara imbracata intr-un costum futurist, care, prin comanda Bluetooth, se aprinde si lumineaza in intuneric si are capacitatea de a reda jocuri de lumini sincronizate cu ritmul muzicii.res-foto-2andreea-runceanu-amadeus-show-ecrane-53

Costumul purtat de Andreea este axat pe tehnologia de ultima generatie Pulse, aceeasi folosita de renumitul Cirque du Soleil in show-urile din Las Vegas. La tehnologia respectiva s-a spus ca ar fi dorit sa apeleze in concertele sale si regretatul Michael Jackson, pentru costumele din ultimul sau turneu, „This is it”.

Andreea Runceanu a cantat in fata unui ecran LED imens si a interpretat la vioara electrica un program care a inclus compozitii clasice precum „Carmina Burana” sau „Furtuna” lui Vivaldi, dar si piese proprii ca „Unstoppable”, din repertoriul Amadeus.

res-foto-3-andreea-runceanu-show-ecrane-3Show-ul artistei a fost pus in scena in ultimul an si la alte evenimente de amploare din Romania, dar si de peste hotare, in realizarea lui fiind implicati specialisti in tehnologia de ultima generatie.

Text: Oana Baltoc