Angelina si Brad. De ce divorteaza?

angelina-si-brad-de-ce-divorteazaEste, fara doar si poate, divortul anului si tine primele pagini ale publicatiilor de profil: Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza. Este o veste care a socat o lume intreaga, avand in vedere imaginea cuplului perfect pe care acestia au afisat-o constant. Si totusi, de ce se despart Angelina Jolie si Brad Pitt?Etapele emotionale ale divortului

„Brangelina” se destrama

Daca initial s-a zvonit ca despartirea indragitilor actori ar fi avut la baza infidelitatea lui Brad Pitt, iata ca presa a sapat si a aflat ca vina ii apartine, intr-adevar, lui, insa este legata de modul in care acesta isi crestea copiii. Din cauza programului incarcat, actorul nu si-ar fi petrecut suficient timp cu cei mici, scotandu-i de pe lista prioritatilor. Pe de alta parte, presa americana titreaza ca Angelina Jolie ar fi pus piciorul in prag mai demult, inca de cand problemele sotului sau legate de droguri si alcool s-ar fi intensificat. Angelina, in varsta de 41 de ani, a depus in urma cu o saptamana actele de divort. Brad, in varsta de 52 de ani, a primit vestea cu tristete si a afirmat ca in acest moment tot ce conteaza este linistea si fericirea copiilor: Maddox – adoptat din Cambodgia, Pax – adoptat din Vietnam, Zahara – adoptata din Etiopia, Shiloh si gemenii Knox si Vivienne. Angelina Jolie a cerut in instanta custodia totala a micutilor.

Atunci cand divorteaza, parintii risca sa faca anumite greseli care se pot rasfrange asupra copiilor. Click aici si aflati care sunt acestea pentru a le evita!

Sursa foto: google images

Text: Madalina Manole