Anthony Hopkins a acceptat provocarea lui Drake

Actorul în vârstă de 82 de ani, Anthony Hopkins trece mai uşor peste izolare, făcând videouri amuzante pe TikTok. Acesta a acceptat unul dintre cele mai populare challenge-uri din mediul online, mişcarea lui Drake de pe noul său single, Tossie Slide.

Dansul actorului a devenit viral în doar o singură zi de la postarea pe Facebook.

#Drake I’m late to the party… but better late than never. #SylvesterStallone #ArnoldSchwarzenegger #toosieslidechallenge

Gepostet von Anthony Hopkins am Donnerstag, 7. Mai 2020

La rândul său, marele actor britanic i-a provocat pe Sylvester Stallone şi pe Arnold Schwarzenegger la un #ToosiSlideChallenge.

Despre Anthony Hopkins

Anthony Hopkins s-a născut în ultima zi a anului 1937, în Margam, o suburbie a Port Talbot, Glamorgan, într-o familie modestă, cu o mama casnică şi un tată brutar.

În timpul copilăriei şi în adolescenţă, Hopkins nu s-a dovedit un elev strălucit, ci mai degrabă unul mediocru. Prefera să se uite la câteva filme pe săptămână în loc să învețe pentru școală

Aşa că, în 1965 se mută la Londra, la Teatrul Național, la invitația lui Laurence Olivier, care văzuse în tânărul Hopkins ceva promițător chiar de la prima audiție. Din acel moment, cariera lui a prins contur. El s-a făcut remarcat pentru rolul doctorului Hannibal Lecter din filmele Tăcerea mieilor, Hannibal și Red Dragon.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images

mai 8th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate