Artisti mari pentru suflete mari

Artisti mari pentru suflete mariJoi, 5 februarie, ora 20:00, la Beraria H, va avea loc spectacolul caritabil Artisti mari pentru suflete mari, spectacol organizat cu scopul strangerii de fonduri pentru copiii cu paralizie cerebrala din cadrul Asociatiei Umanitare Marta Maria.

Toti copiii sunt copii

Evenimentul a fost realizat la initiativa Dianei Matei si se va desfasura sub deviza Toti copiii sunt copii. Artista, impresionata de povestile micutilor si de dorinta acestora de a se integra in societate, a dorit sa-i ajute, iar banii care se vor strange de pe urma vanzarii biletelor vor merge integral catre Asociatia Umanitara Marta Maria. Pretul unui bilet este de 30 lei. Gazda evenimentului va fi prezentatorul TV Alexandru Constantin, iar pe scena vor urca, alaturi de Diana Matei, Mihai Margineanu si formatiile Proconsul si Hara.

„Cei mici trebuie sa primeasca adesea ajutor specializat, din afara tarii pentru realizarea terapiilor de care
au nevoie in astfel de situatii. Aceste proceduri sunt extrem de costisitoare, aducand uneori cheltuieli lunare de mii de euro. Astfel, am decis ca, alaturi de artisti dragi mie, sa oferim un spectacol in
cadrul caruia oamenii sa poata ajuta Asociatia Umanitara Marta Maria.”, a declarat Diana Matei.

Text: Madalina Manole

ianuarie 21st, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate